Video

Κρήτη: Μητέρα εστεμμένης η γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον κουνιάδο της

Κρήτη: Μητέρα εστεμμένης η γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον κουνιάδο της
Τι λέει η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια στην Κρήτη.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κρήτη μετά την άγρια δολοφονία της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο.

Όπως γράφει το ekriti, η  άτυχη 53χρονη που κατακρεουργήθηκε από τον πρώην κουνιάδο της, ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Μάλιστα η μία της κόρη, είναι η Κωνσταντίνα Παγάνη, η οποία είχε διακριθεί στα καλλιστεία στις Ηνωμένες Πολιτείες κεδρίζοντας τον τίτλο της “Ms Transcontinental International” ενώ αναδείχτηκε και Μις Υφήλιος το  2017. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η κόρη της άτυχης γυναίκας, δήλωσε ότι δεν ξέρει τα αίτια της τραγωδίας. «Ξέρω πως το τελευταίο διάστημα ο θείος δεν ήταν καλά και τσακωνόταν συνέχεια με τη μητέρα μου».

«Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε και τον συντηρούσε εδώ και τρία χρόνια. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις μέχρι και πριν από ένα μήνα. Ο θείος μου τότε άρχισε να έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν δώσαμε σημασία» λέει η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε και καταλήγει: «το πρωί, ήρθαν και με ξύπνησαν. Τότε έμαθα τι είχε συμβεί».

Δείτε την φωτογραφία:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 60χρονος δράστης που συνελήφθη από την αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα φιλοξενούνταν από την ανιψιά του – μια από τις κόρες της άτυχης γυναίκας – για ανθρωπιστικούς λόγους ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος μεθούσε συνέχεια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

Η ενέδρα θανάτου

Το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί στην οδό Στρυμώνος στην περιοχή των Δειλινών, σε καφετέρια, όπου η άτυχη γυναίκα εργαζόταν.

Εκεί φαίνεται πως την περίμενε ο 60χρονος.

Μόλις η γυναίκα έφτασε, ξεκίνησε καυγάς. Ξαφνικά, ο άνδρας έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε 3 φορές την 53χρονη και εξαφανίστηκε.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά παρά τις προσπάθειες των διασωστών η γυναίκα κατέληξε λίγο αργότερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments