Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σκέψεις για στόπερ τον Γενάρη – Στο “κόλπο” ξανά ο Μολέντο

Ολυμπιακός: Σκέψεις για στόπερ τον Γενάρη – Στο “κόλπο” ξανά ο Μολέντο
Ο Ολυμπιακός φαίνεται να ξαναμπαίνει στο τρυπάκι για την απόκτηση του  Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει κατά καιρούς αμυντικά προβλήματα και οι άνθρωποι της ομάδας μπαίνουν σε σκέψεις για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ.

Τόσο με την Μίλαν, όσο και την ΑΕΚ οι “ερυθρόλευκοι” πληγώθηκαν από την άμυνά του παρά την συνολική πολύ καλή εικόνα της ομάδας.

Έτσι, ο Μερία έχει ανοδική πορεία με σκαμπανεβάσματα, ο Μιράντα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ο Σισέ θέλει δουλειά, ο Βούκοβιτς παρουσιάζει αστάθεια και ο Ολυμπιακός αναζητά λύσεις.

Έτσι με λίγα λόγια, όπως γράφει και το Sportime, έρχεται ξανά στο προσκήνιο το θέμα του αμυντικού για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως γράφει πάντα το Sportime εφόσον ο Ολυμπιακός αποφασίσει να σκανάρει την αγορά, το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο αναμένεται να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην μεταγραφική λίστα προκειμένου ο Μαρτίνς να αποκτήσει μια επιπλέον λύση στα μετόπισθεν.

Να θυμίσουμε, ότι το πρωτάθλημα άλλωστε στη Βραζιλία ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη και η ρήτρα που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός στον στόπερ της Ιντερνασιονάλ παύει να ισχύει από την 1η Γενάρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments