Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (15/10/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (15/10/18)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα.

ζώδια σήμερα Κριός

Κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις ενδέχεται να προκύψουν σήμερα, αγαπητοί Κριοί. Επειδή μπορεί να ανατρέψουν τη ζωή και πρόγραμμά σας, φροντίστε να προετοιμαστείτε κατά το δυνατόν για το χάος…

Αυτό που πρέπει να προσπαθήσετε, είναι να μην ενδώσετε στα αρνητικά συναισθήματα. Μείνετε προσηλωμένοι στην πορεία που έχετε χαράξει και αποφύγετε ακραίες και αχρείαστες αντιδράσεις!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η εβδομάδα σας θα ανοίξει με κάποια απρόβλεπτα γεγονότα, αγαπητοί Ταύροι! Αυτές οι μέρες είναι μια διαδοχική εξέλιξη καταστάσεων, που θα συμβάλλουν στην επιτυχημένη εκπλήρωση των στόχων σας.

Θα σας κάνει καλό να παραμείνετε σταθεροί και αποφασιστικοί, προκειμένου να διατηρήσετε το αίσιο κλίμα. Η διάθεσή σας βελτιώνετε συνεχώς και οι δικοί σας άνθρωποι θα σας προσεγγίζουν από κάθε πλευρά για να σας προσφέρουν βοήθεια και στήριξη!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως τεταμένη σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι. Καλείστε να διατηρήσετε μια απόλυτα ψύχραιμη οπτική προς όσα θέματα έχετε να χειριστείτε. Χωρίς να πανικοβάλλεστε, εστιάστε στην επίλυση εκείνων που βαραίνουν πιο πολύ την ψυχολογία σας. Όσο εμμένετε στον σχεδιασμό σας και κινήστε μεθοδικά, όλα θα βελτιώνονται συνεχώς. Να κάνετε συχνά διαλείμματα για να επαναφορτίζετε την ενέργειά σας, να έχετε εμπιστοσύνη στα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Είναι βέβαιο ότι μπορείτε να καταφέρετε ό,τι θελήσετε!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Κάποια πράγματα δεν έχουν την εξέλιξη που θα θέλατε, αγαπητοί Καρκίνοι; Δεν πρέπει να κατηγορείτε τον εαυτό σας ή να είστε απογοητευμένοι από την απόδοσή σας… Αυτός ο αρνητισμός είναι η αιτία που βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο! Ασχοληθείτε με την επανεξέταση όσων θεμάτων θεωρείτε ότι δεν προχωρούν. Αν δεν είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας και τα κοιτάξετε από διαφορετική οπτική, θα βρείτε τον τρόπο να τα εξελίξετε.

ζώδια σήμερα Λέων

Όλα κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει και με μεγάλη ταχύτητα, αγαπητοί Λέοντες! Η αισιοδοξία που θα επικρατεί σήμερα στο περιβάλλον σας, θα σας βοηθήσει να χειρίζεστε τις εξελίξεις άμεσα και αποτελεσματικά. Η ζωή σας θα μπει σταδιακά σε ομαλή πορεία, ενόσω αξιοποιείτε τις δυνατότητές σας και ετοιμάζετε μεθοδικά τις επόμενες στρατηγικές κινήσεις σας. Σε αυτή την αίσια ατμόσφαιρα θα συμβάλλει πολύ η στήριξη και ενθάρρυνση από τους δικούς σας ανθρώπους!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η σημερινή μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις, αγαπητοί Παρθένοι! Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας βρίσκονται σε σύγκρουση, καθώς σας απασχολεί η πορεία που θέλετε να πάρει η ζωή σας. Από τη μία νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε, από την άλλη σας πιέζουν θέματα του παρελθόντος που δεν έχουν επιλυθεί. Μόνο όταν τα κλείσετε, θα καταφέρετε να ωριμάσετε και να προοδεύσετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και φροντίστε να μην εξαντληθείτε, αυτή είναι μια δύσκολη φάση αλλά είναι περαστική.

ζώδια σήμερα Ζυγός

Προβλήματα που φάνταζαν παγιωμένα, από σήμερα θα αρχίσουν να πορεύονται προς τη λύση τους! Αγαπητοί Ζυγοί, θα νιώσετε τη διαφορά στην ατμόσφαιρα καθώς θα βρίσκετε εποικοδομητικές και αποδοτικές διαδρομές. Αξιοποιήστε στο έπακρο το αίσιο κλίμα, προκειμένου να ξεφορτωθείτε δια παντός όσα σας προβλημάτιζαν και εμπόδιζαν την πρόοδό σας. Όταν όλα αυτά μπουν στη θέση τους, έπονται ευχάριστες εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις που θα σας ενθουσιάσουν!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Σήμερα θα σας διέπει σιγουριά και αισιοδοξία, αγαπητοί Σκορπιοί! Τα άστρα θα είναι στο πλευρό σας, προκειμένου να σας βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Μην αφήσετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες να σωρεύονται, να κινήστε άμεσα και μεθοδικά. Με την ατμόσφαιρα να παίρνει αίσια χροιά, ελάτε πιο κοντά στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Η δική τους στήριξη σας έχει κάνει να νιώθετε πιο ισορροπημένοι και ασφαλείς!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Πολλά θέματα απασχολούν το μυαλό σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Τοξότες. Επειδή μονοπωλούν όλη την ενέργειά σας, είναι φυσικό να μην έχετε αποθέματα για τίποτε άλλο στη ζωή σας. Ωστόσο, πρέπει να βρείτε χρόνο και τρόπο να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, για να καταφέρετε στη συνέχεια να αποβάλετε την πίεση. Θα σας βοηθήσει να κάνετε μια συζήτηση με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε απόλυτα, ώστε να επιστρέψετε στη λογική και την αίσια οπτική των καταστάσεων. Αυτό θα σας δώσει την ανακούφιση που έχετε ανάγκη.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Σήμερα θα διέπεστε από αισιοδοξία και χαρά, αγαπητοί Αιγόκεροι! Θα είστε σαν να σας περιβάλλει μια λάμψη θετικής αύρας, ίσως εξαιτίας ευχάριστων ειδήσεων που θα λάβετε. Φροντίστε να διατηρήσετε αυτό τον αίσιο και σταθερό βηματισμό σας, χωρίς να δίνετε σημασία σε όσα λέγονται γύρω σας… Το συναίσθημά σας χρειάζεται αυτή την ώθηση, για να παραμείνετε εστιασμένοι στον ρεαλισμό!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Η σημερινή μέρα ενδέχεται να είναι λίγο δυσχερής, αγαπητοί Υδροχόοι. Κάποια θέματα που θα προκύψουν αναπάντεχα, θα σας πιέσουν στο να παρακολουθείτε την εξέλιξή τους. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, ειδικά αν πρόκειται για την οικογένεια και το σπιτικό σας. Σύντομα έρχονται πολύ καλύτερες μέρες, που θα σας ανταμείψουν για όλη την κούραση που περνάτε. Εστιάστε στο να βγάλετε από τη ζωή σας, όσα και όσους καθυστερούν ή παρεμποδίζουν την λαμπρή πορεία σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αφήσατε τα πάντα για την τελευταία στιγμή πάλι, αγαπητοί Ιχθύες! Σήμερα πρέπει να λειτουργήσετε με ωριμότητα και υπευθυνότητα, αν θέλετε πραγματικά να βρείτε λύση για κάθε πρόβλημά σας. Περισυλλέξτε την ενέργειά σας, απομακρυνθείτε από κάθε εξωγενή επιρροή και εστιάστε στην οργάνωση των υποχρεώσεών σας… Μόνο έτσι θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που σας αφορούν. Τα άστρα βρίσκονται στο πλευρό σας, προκειμένου να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments