Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (16/10/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (16/10/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για την Τρίτη (16/10/18).

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης διαμένει στον Υδροχόο από τις 15 Μαΐου, απ’ όπου θα μετακομίσει στις 15 Νοεμβρίου. Η μεγάλη διαμονή του εκεί, οφείλεται στην ανάδρομη πορεία που πραγματοποίησε από 26 Ιουνίου μέχρι 27 Αυγούστου.

Ο Υδροχόος αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη συνέργεια και τη δύναμη της ομάδας, την ανθρωπιστική δράση και τους φίλους. Επικεντρώσει την εστίασή σας στο ποιος είναι ποιος και τι είναι τι. Πού θεωρείτε ότι ταιριάζετε; Πολλά έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες. Ορίστε την πορεία σας με τον τρόπο που θέλετε εσείς!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, κεντρίζοντας το αίσθημα ευθύνης και την αποδοτικότητα. Στη διάρκεια της ημέρας θα σχηματιστεί το Πρώτο της Τέταρτο σε αυτό το ζώδιο, ωθώντας σας να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να προχωρήσετε.

Η αίσια όψη της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό, θα σας παράσχει τη στήριξη που χρειάζεστε. Μετά το φεγγάρι θα μπει σε φάση κενού πορείας.

Σήμερα Τρίτη θα έχετε μεγάλες φιλοδοξίες για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, από την οποία αναμένετε να λάβετε γρήγορα χρήματα ή να επιτύχετε. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με μια σημερινή δέσμευση στην οποία μπορεί να συμπεριλαμβάνονται ακόμη και άτομα στην οικογένειά σας. Κάποιο γεγονός που αφορά μια νεαρή γυναίκα από την οικογένειά σας μπορεί να σας προκαλέσει θλίψη ή απογοήτευση.

Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με τις μεταφορές ή κάποια οικιακά ζητήματα. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια καλή ημέρα για μια μεγάλη αλλαγή, για την οποία οι περιστάσεις θα προκύψουν απροσδόκητα σήμερα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα εστιάσετε την προσοχή σας σε διάφορα οικονομικά θέματα. Κάποια από αυτά θα αφορούν τα χρήματα, άλλα θα συνδέονται με διάφορες πληρωμές και υποχρεώσεις. Μια θετική επιρροή σήμερα για την επιτυχή ολοκλήρωση της δέσμευσής σας θα προέρχεται από ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα πρέπει να επιλύσετε ένα λεπτό πρόβλημα που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα. Αυτό μπορεί να έχει σχέση με μια κατάσταση ή εμπειρία για την οποία δεν μπορείτε να μιλήσετε. Είτε θα εμπλέκει την απιστία ενός ατόμου ή μια προσπάθεια εξαπάτησης. Σήμερα επικεντρώστε την προσοχή σας στα νεαρά άτομα από τον κύκλο των συγγενών σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ πριν πάρετε μια απόφαση ή πριν ενεργήσετε για μια συγκεκριμένη δέσμευση και εργασία. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για εσάς, κατά την οποία δεν πρέπει να χάσετε ευκαιρίες.

Κάποια νέα από ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων θα προκαλέσουν διάφορα συναισθήματα σε εσάς ή στην οικογένειά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα περάσετε μέρος του χρόνου σας σε συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους. Τόσο οι νέοι όσο και οι παλιοί σας γνωστοί θα σας εκπλήξουν με διάφορα νέα ή γεγονότα. Σήμερα μπορεί να συναντήσετε κάποιον απροσδόκητα, να λάβετε κάποια αναπάντεχα νέα ή μια τηλεφωνική κλήση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments