Lifestyle

Ανθή Πριοβόλου: Η συγκλονιστική ιστορία της που σόκαρε την Μενεγάκη (vid)

Ανθή Πριοβόλου: Η συγκλονιστική ιστορία της που σόκαρε την Μενεγάκη (vid)
Η Ανθή Πριοβόλου ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη. Μίλησε για το δράμα που έζησε.

Η Ανθή Πριοβόλου, στέφθηκε Μις Ελλάς το 1996.

Η πρώην εστεμμένη ήταν καλεσμένη στην Ελένη.

Η Ανθή μίλησε για την δολοφονία του γιου της, Ακρίτα, καρπός του έρωτά της από τον βουλευτή Ιπποκράτη Σαβούρα που δεν είναι πια στη ζωή.

«Η πίστη μου είναι δυνατή και δεν ήμουν κοντά στην εκκλησία πριν την δολοφονία αλλά σ’ αυτό βοήθησε ο γιος μου γιατί φαίνεται πως ήξερε και μου είχε πει να μην φοβάμαι το θάνατο…» τόνισε η Ανθή.

Ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στα δικαστήρια που είχε με τον σύζυγό της πριν δολοφονηθεί ο γιος της αλλά και μετά: «Είχα πρόβλημα με τον σύζυγό μου. Έπρεπε να πάρω τον γιο μου και να φύγω.

Όταν τον πήρα, άρχισε το κυνηγητό και προσπαθούσε να με εξοντώσει… γιατί δεν ήμασταν μαζί… Είχε ισχύ και δύναμη ο άντρας μου και εγώ βρέθηκα σε πολλές δύσκολες καταστάσεις.

Καταδικάστηκα ακόμα και για απαγωγή του γιου μου… πρέπει να γράψω ένα βιβλίο με όλα όσα μου συνέβησαν… Με έκλεισαν μέσα ενώ είχα την επιμέλεια… Αυτό ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου». 14 χρόνια έχουν περάσει από τότε που δολοφονήθηκε ο γιος της.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος.

Τα πρώτα χρόνια ήμουν σα νεκρή… Πέρασα δύσκολα… Έλεγα «Ή πάρε με ή δώσε μου δύναμη να σταθώ, εκεί με βοήθησαν οι γονείς μου… και μου έδωσαν δύναμη» είπε χαρακτηριστικά και η Ελένη σοκαρισμένη άκουγε την ιστορία της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments