Πολιτική

ΠΡΑΤΤΩ: Έκτακτη συνεδρίαση μετά την παραίτηση Κοτζιά

ΠΡΑΤΤΩ: Έκτακτη συνεδρίαση μετά την παραίτηση Κοτζιά
ΠΡΑΤΤΩ: Tι θα κάνουν τώρα ο Νίκος Κοτζιάς και οι βουλευτές οι οποίοι ανήκουν στην κίνηση Πράττω.

ΠΡΑΤΤΩ: Έκτακτη συνεδρίαση των μελών της Κίνησης Πράττω, του πολιτικού φορέα στον οποίον είναι επικεφαλής ο Νίκος Κοτζιάς, σήμερα στις  6 το απόγευμα, στον απόηχο των εξελίξεων μετά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της Κίνησης θα εξετάσουν το ζήτημα της στρατηγικής που θα ακολουθήσουν σε σχέση με τη συμμαχία του Πράττω με την κυβέρνηση.

ΠΡΑΤΤΩ: Τα μέλη της Κίνησης

Η συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ κίνηση ξεκίνησε την κοινοβουλευτική της σταδιοδρομία με τρεις βουλευτές, τον Νίκο Τόσκα ο οποίος αποπέμφθηκε από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και τη Γεωργία Γεννιά.

Ο Νίκος Κοτζιάς έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Μέλος της «κίνησης» ήταν και ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης.

Επίσης, η Κίνηση του κ. Κοτζιά θα πραγματοποιήσει εκδήλωση τη Δευτέρα 22/10/2018 και ώρα 19:00 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης, με ομιλητή τον Νίκο Κοτζιά και θέμα: « Η Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments