Ζώδια

Χαρτομαντεία Λενορμάν 19/10/18: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Χαρτομαντεία Λενορμάν 19/10/18: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμαν 19.10 Παρασκευή.

Η κάρτα Λενορμάν της Παρασκευής 28. Ο Άντρας (Άσος Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές αλλαγές – Νέος σύντροφος – Εργασιακή άνοδος

Κριός

Οι προσωπικές σας βλέψεις είναι για να καταφέρετε να βρείτε τον κοινό σας δρόμο με τον άνθρωπο που αγαπάτε και πια, μακριά από τα άσχημα του παρελθόντος.

magic glass Christmas ball happy new year 2017

Ταύρος

Μην πιέζετε τα πράματα στα όρια τους, καθώς όλα δείχνουν ότι ο άνθρωπος σας, έχει από την δική του την μεριά, κάνει κάποιες κινήσεις για να είστε καλά.

Δίδυμοι

Μπορείτε να μείνετε για ένα διάστημα, σε μια επικοινωνιακή κατάσταση με κάποιον για να γνωριστείτε, πριν του αφήσετε την πόρτα της καρδιάς σας ανοιχτή.

Καρκίνος

Προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράματα και ταυτόχρονα και μάλλον έχετε μπλέξει τον κόσμο που είναι γύρω σας. Μιλήστε στον καθένα χωριστά.

Λέων

Ο σύντροφος σας, θέλει να σας εξηγήσει τι πρέπει από την δική του πλευρά να κάνει έτσι ώστε να λήξει τις παλιές του δεσμεύσεις…και ότι αυτό θα του ζητήσει χρόνο.

Παρθένος

Μπορείτε να φτιάξετε αν προσπαθήσετε παραπάνω, τα οικονομικά σας που είναι και η βάση για να μπορέσετε σε δεύτερο χρόνο να κυνηγήσετε παραπάνω τα προσωπικά σας θέματα.

Ζυγός

Μην παίρνετε τις μετρητοίς, αυτά που λένε οι τρίτοι για την μοναχική σας ζωή. Εσείς ξέρετε μόνο και πραγματικά, για ποιον λόγο έχετε στο τώρα σας απομονωθεί.

Σκορπιός

Αν υπάρχουν θετικές αλλαγές στα οικονομικά του συντρόφου σας είναι απόλυτα σίγουρο, ότι και αυτήν η σχέση θα ξεκολλήσει από την τωρινή μετριότητα.

Τοξότης

Δεν θα υπάρξει κάποια σημαντική μεταβολή στην ζωή σας, τώρα που το ταίρι σας έχει μπλέξει με κάποια απαιτητικά επαγγελματική δρώμενα. Αντιθέτως.

Αιγόκερως

Μην έχετε ανασφάλεια, για τον εαυτό σας και ειδικά για τα συναισθήματα σας! Απλά, τώρα η άλλη πλευρά, θα πρέπει να σας αποδείξει το τι ζητάει.

Υδροχόος

Αποκτήστε επαφή με την πραγματικότητα και πείτε στον άνθρωπο σας τι θέλετε και χωρίς να σκέφτεστε τα παλιά. Έτσι θα σας εκτιμήσει και πολύ περισσότερο.

Ιχθείς

Μην δίνετε σημασία σε καταστάσεις εκτός του σπιτιού ή της σχέσης σας, αυτό το διάστημα. Υπάρχουν πολλά που συντελούνται αλλά τελικά δεν σας αφορούν.

Πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments