Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Αστρολογία (22/10/18): Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια
Αστρολογία (22/10/18): Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια | Pagenews.gr
Pagenews Team

Διεισδυτικές ιδέες και παθιασμένη επικοινωνία είναι δυνατά στο πλαίσιο της παρούσας διέλευσης.

Αν και είναι, επίσης, δυνατή η άσκοπη, απότομη επικοινωνία στα πράγματα που απαιτούν λίγη λεπτότητα ή διακριτική ευχέρεια.

Είναι, επίσης, μια εποχή που η συγκέντρωσή σας μπορεί να είναι τόσο εστιασμένη που εύκολα να μπορεί να γίνει έμμονη ιδέα.

Μπορεί να προτιμάτε τις εις βάθος συζητήσεις από τις ψιλοκουβέντες.

Και μπορεί να αισθάνεστε άβολα αν δεν είστε σε θέση να διερευνήσετε τα βάθη της διασύνδεσης ή της επικοινωνίας σας με τους άλλους.

Ωστόσο, είναι πιθανό να έχετε μια αυξημένη ικανότητα να πιάνετε τα υπόγεια ρεύματα του τι συμβαίνει γύρω σας. Αστρολογία (22/10/18): Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια

Αυτή είναι επίσης μια εποχή που μπορείτε να αρχίσετε να καταστρέφετε και να αφήνετε πίσω σας παλιές, φθαρμένες αντιλήψεις και τρόπους επικοινωνίας.

Έχετε, επίσης, αυξημένη την ικανότητα να πάρετε τις σκέψεις, τις ιδέες και τις πληροφορίες και να τις μετατρέψετε σε κάτι επουλωτικό… ή τραυματικό.

Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά και με συμπόνια.

Το να γράψετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας μπορεί να σας βοηθήσει να αιχμαλωτίσετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης για να συγκεντρώσετε τις βαθύτερες ιδιότητες της.

Ευτυχής Ηλιακή Επιστροφή σε όλους τους Σκορπιούς! Ενώ ο Ήλιος είναι στον Σκορπιό, όλοι μπορούμε να εξερευνήσουμε αυτά που μας παθιάζουν. Και να διερευνήσουμε τα μυστικά μέσα στα βάθη της ψυχής μας. Αστρολογία (22/10/18): Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια

Υπάρχει μια ένταση στην εμπειρία του Σκορπιού που πηγαίνει απευθείας στον πυρήνα.

Ο Σκορπιός σας προκαλεί να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς η ένταση αυτή εκδηλώνεται στην ψυχή σας.

Για ποια πράγματα είστε παθιασμένοι και τι φουντώνει το πάθος σας;

Ποια γεγονότα και ποιες εμπειρίες σας έχουν φτάσει στον πάτο και στη συνέχεια, γύρισαν την παλίρροια για να σας αναζωογονήσουν πίσω σε μια νέα οπτική για τη ζωή;

Ποιοι άνθρωποι, αιτίες, πεποιθήσεις ή φυσικά πράγματα είναι τόσο σημαντικά για σας που θα μπαίνατε ακόμα και σε κίνδυνο για αυτά;

Τι μυστικά κρύβεται μέσα σας, ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό;

Θέτοντας αυτά τα υποθετικά ερωτήματα δεν σημαίνει ότι θα τα λύσετε!

Αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την εμπειρία του Σκορπιού.

Να κατανοήσετε καλύτερα το πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον μετασχηματισμό. Αστρολογία (22/10/18): Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια

Να αγγίξετε βαθύτερα την καρδιά της ίδιας της ζωής.

Ο κίνδυνος είναι να παθιαστείτε τόσο πολύ με τα πάθη σας που να παραμελήσετε την πρακτική πραγματικότητα.

Ή μπορεί να κολλήσετε στην σκοτεινή πλευρά του μετασχηματισμού και στο να αφήσετε τα παλιά.

Να ξεχάσετε ότι ο εικονικός θάνατος και ο μετασχηματισμός συμβαίνουν για να οδηγήσουν στην αναγέννηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο κύκλος.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου γιορτάστε τα τέλη στη ζωή σας.

Τιμήστε τις δύσκολες στιγμές, όταν έπρεπε να αντιμετωπίσετε οδυνηρές απώλειες.

Και λάβετε με πάθος την ευχαρίστηση στα πράγματα που σας τραβάνε έξω από την ρουτίνα σας και σας κάνουν να αισθάνεστε ζωντανοί.

Κατά κάποιο τρόπο, όλα σας έδωσαν τη δυνατότητα να επιβιώσετε, να αναπτυχθείτε και να ωριμάσετε.

Αστρολογία (22/10/18): Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια

Αυτή η διέλευση φέρνει μια συνάντηση με τον Αφυπνιστή!

Αυτός μπορεί να έρθει με τη μορφή ενός άλλου προσώπου ή μιας εξωτερικής κατάστασης που σας εκτοξεύει έξω από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας και σας ωθεί να δοκιμάσετε μια νέα προσέγγιση.

Η ζωή μπορεί να γίνει πολύ απρόβλεπτη αυτή τη στιγμή, θα σας ζητηθεί να είστε αυθόρμητοι, καινοτόμοι ή ανεξάρτητοι στον τρόπο που ανταποκρίνεστε σε αυτή.

Αυτό θα μπορούσε να είναι αγχωτικό ή συναρπαστικό!

Σας δείχνει στην πραγματικότητα μια νέα πορεία μέσα στο σκοτάδι, σαν αστραπή μέσα στη νύχτα.

Εάν τρομάξετε ή πιαστείτε απροετοίμαστοι ή σε σύγχυση σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια, βρείτε το εσωτερικό σας κέντρο και προσπαθήστε να είστε ανοικτοί σε ότι σας δείχνει η κατάσταση.

Αστρολογία (22/10/18): Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια

Τώρα έχετε την ευκαιρία να πετάξετε μερικές παλιές συνήθειες και τους τρόπους που σας κρατούν πίσω αν μπορέσετε να μείνετε επικεντρωμένοι στη μέση του ανεμοστρόβιλου.

Μπορεί να βιώσετε αποκαλύψεις –αυτό το συναίσθημα «Αχ-χα!!»– οι οποίες θα μπορούσαν να ανοίξουν νέες δυνατότητες και ευκαιρίες.

Ωστόσο, μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε άλλη επιλογή από το να δοκιμάσετε αυτά τα νέα πράγματα (αντί να τα επιλέξετε εσείς ελεύθερα).

Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να αντιδρά στους άλλους με μια ισχυρή ώθηση για να αποτινάξει τα δεσμά του, ό,τι αισθάνεται περιοριστικό και να διεκδικεί εκ νέου την ανεξαρτησία του.

Αν και αυτό θα μπορούσε επίσης να παρακινείται από τον φόβο της δέσμευσης ή της ευθύνης.

Είναι καλό να ελέγξετε τα κίνητρά σας, τα συναισθήματα και τις υποθέσεις σας πριν αυτόματα απορρίψετε, αρνηθείτε ή επαναστατήσετε ενάντια σε άλλους ανθρώπους.

Πηγή: astro-live.gr 

Ετικέτες: 
2018