Ελλάδα

Γιάννος Παπαντωνίου: Η είδηση για την προφυλάκισή του “έριξε” το Twitter (pics)

Γιάννος Παπαντωνίου: Η είδηση για την προφυλάκισή του “έριξε” το Twitter (pics)
Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι πρώτο θέμα στο Τwitter με όλα όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες με εκείνον πρωταγωνιστή. Αυτά είναι τα καλύτερα "τιτιβίσματα".

O Γιάννος Παπαντωνίου είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες. Αλλά όχι για καλό λόγο. Ειδικά στο Twitter. Ο πρώην υπουργός είναι προφυλακιστέος και βρίσκεται ήδη στον Κορυδαλλό.

Παπαντωνίου, ΠΑΣΟΚ, Σημίτης, Τσοχατζόπουλος “έριξαν” τα social media. Με τα επικά “τιτιβίσματα” να δίνουν και να παίρνουν.  Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα!

Γιάννος Παπαντωνίου: Ο “νέος” Τσοχατζόπουλος του Twitter

Ναι μεν ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι το πρώτο θέμα στο twitter τις τελευταίες ώρες, αλλά πριν από μερικά χρόνια “βασιλιάς” των “τιτιβισμάτων” ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Λογικό και επόμενο πολλοί χρήστες του εν λόγω διαδικτυακού μέσου να… παίξουν μπάλα συνδυάζοντας τους δύο πρώην σούπερ σταρ του ΠΑΣΟΚ.

Γιάννος Παπαντωνίου: Οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο Γιάννος Παπαντωνίου και στις φυλακές Ελεώνα Θηβών η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το βράδυ της Τρίτης ο πρώην υπουργός εθνικής Άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου.

Μετά την απόφαση προφυλάκισής τους διανυκτέρευσαν στη ΓΑΔΑ.

Το ζεύγος Παπαντωνίου κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ύψους 2.800.000 ελβετικών φράγκων.

Το ποσό αυτό φέρεται ότι έλαβε το ζευγάρι για να προωθήσει ο κ. Παπαντωνίου την υπογραφή της σύμβασης εκσυγχρονισμού των 6 φρεγατών τύπου S του Πολεμικού Ναυτικού στην γαλλική εταιρεία THALES καθώς και εκείνη που αφορούσε τα αντισταθμιστικά ωφελήματα που απέρρεαν από αυτήν.

Έπειτα από μια διαδικασία που διήρκεσε περισσότερες από 24 ώρες, οι ανακριτές κατά της Διαφθοράς, Ηλιάννας Ζαμανίκα και Γιώργος Ευαγγέλου, συμφώνησαν με την εισαγγελέα Τσιρώνη, ώστε τόσο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, όσο και η σύζυγός τους να οδηγηθούν στη φυλακή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments