Αθλητισμός

Λάρισα – ΟΦΗ: Ισόπαλο 0-0 το παιχνίδι

Λάρισα – ΟΦΗ: Ισόπαλο 0-0 το παιχνίδι
Λάρισα - ΟΦΗ: Πολύτιμο βαθμό πήρε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Λάρισα – ΟΦΗ: Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Οι Κρητικοί πήραν τον βαθμό από την ΑΕΛ και έδωσαν συνέχεια στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Οι Ηρακλειώτες αισθάνονται κερδισμένοι, λόγω της εκτός έδρας αποστολής, ενώ κατάφεραν κατά μία έννοια να δώσουν συνέχεια στη μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΛ στα δύο συνεχόμενα ματς κόντρα σε Λαμία και ΟΦΗ αντί για τους 6 βαθμούς που μπορεί να υπολόγιζε, πήρε μόλις έναν πόντο και φυσικά υφίσταται σκεπτικισμός για την επόμενη μέρα.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε  μόλις στο 3’ για την ΑΕΛ, όταν από την εκτέλεση φάουλ του Πίτι ο Μόρας πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Στρέζος ήταν σε σωστή θέση και υποδέχθηκε την μπάλα στην αγκαλιά του.

Η απάντηση από τους Κρητικούς δεν άργησε να έρθει στο 9’, με τον Κυριακίδη να παίρνει την κεφαλιά από τη σέντρα του Πλατέλλα, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Κρίστινσον.

Μέχρι το 20’ ο ΟΦΗ κατάφερνε να ελέγξει τον ρυθμό, αλλά από εκείνο το λεπτό και μετά η ΑΕΛ χτυπώντας κυρίως με τη δεξιά της πλευρά, με τον Κούνιτς μάλιστα να χάνει μία καλή στιγμή σε εκείνο το λεπτό.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν συνέβη το παραμικρό (μόνο κάποιες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι στο 42’, χωρίς όμως να υπάρχει το παραμικρό), καθώς υπήρξαν πολλές διακοπές με σημαντικότερη λόγω του τραυματισμού του Βουό.

SUPERLEAGUE / ˁщӁ – ϖǠ(֙ԏÑVɁ: ȁ́ӇӠʁˋɁсӠ/ EUROKINISSI)

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ  αποφάσισε να περιοριστεί σε τέτοιο ρόλο στον αγωνιστικό χώρο ώστε να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό από τη θεσσαλική πόλη.

Στο 63’ ο Μιχόγεβιτς δεν κάλυψε την μπάλα όπως έπρεπε για να περάσει άουτ, αυτή έφτασε στον Κούνιτς, που και πάλι όμως δεν έδειξε σε ετοιμότητα και ούτε που κατάφερε να τελειώσει μπροστά στον Στρέζο, ενώ η καθοριστική στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 85’.

Η ΑΕΛ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή για χέρι του Παπάζογλου (που μάλλον δεν υπήρχε), ο Πίτι το εκτέλεσε, αλλά ο Στρέζος απομάκρυνε με το αριστερό του χέρι.

Η μοναδική καλή στιγμή για τον ΟΦΗ ήταν στο 92’, με το σουτ του Πλατέλλα να περνά άουτ, ενώ διαμαρτύρονται δικαίως για μια φάση στο 65’, όταν ο Ζίζιτς έκανε εντελώς λανθασμένο διώξιμο πάνω στον Αραβίδη που ήταν έτοιμος να πλασάρει, αλλά δόθηκε φάουλ, που σύμφωνα με το ριπλέι δεν φάνηκε να υπάρχει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ζίζιτς, Μόρας, Γρομητσάρης, Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ακόστα (86′ Χούμπτσεβ), Πίτι, Κούνιτς (72′ Μπαργκάν), Ντέλετιτς.

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νάστος (62′ Παπάζογλου), Κυριακίδης, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης (72′ Ντίνας), Βουό (40′ Αραβίδης).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments