Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (30/10/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (30/10/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για την Τρίτη (30/10/18).

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 15 Μαΐου, με κάποιες εναλλαγές!

Αυτή η θέση του Άρη, προσδίδει ενέργεια σε όσους γνωρίζετε και όσα πρέπει να ξέρετε. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι κοινωνικές δράσεις και οι τομείς που αποδίδετε καλύτερα!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, εστιάζοντας την προσοχή στο σπίτι και την οικογένεια. Αυτό μπορεί να υποδεικνύει ότι πρέπει να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, ώστε να νιώσετε πιο άνετα με τις αλλαγές που θα σας προσεγγίσουν!

Σήμερα Τρίτη, θα είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, πιθανότατα επειδή θα εξαρτώνται από τους άλλους.

Είναι πιθανόν να ταξιδέψετε επειδή πρέπει και όχι επειδή το θέλετε. Πιθανό να λάβετε νέα που θα σας απογοητεύσουν από μια άλλη πόλη που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

Σήμερα μπορεί να πραγματοποιήσετε σημαντικές συζητήσεις ή να λάβετε αποφάσεις σχετικά με τις πράξεις και τις δεσμεύσεις σας. Οι προσδοκίες σας για ένα αγόρι ή για έναν νεαρό άνδρα δεν θα πραγματοποιηθούν, επειδή αυτό το άτομο έχει τα δικά του σχέδια.

Κάποιο αναπάντεχο πρόβλημα που θα προκύψει σήμερα θα σας κάνει να σκεφτείτε την ορθότητα των ενεργειών και των αποφάσεών σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε το άγχος ή τον πανικό όταν παίρνετε αποφάσεις ή όταν ενεργείτε. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις χωρίς να ελέγξετε τις πληροφορίες που σας έχουν δοθεί. Η μέρα θα είναι δυναμική εξαιτίας περισσότερων νέων και τηλεφωνημάτων που θα λάβετε από κοντά και μακριά.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Τρίτη θα είναι μια εποικοδομητική μέρα για να επιτύχετε πραγματικά στις καθημερινές σας υποθέσεις. Αποφύγετε τις σοβαρές δεσμεύσεις με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα, καθώς δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στις προσδοκίες σας.

Οι νεαρές γυναίκες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια μπορεί να βιώσουν κάποια απώλεια ή άρνηση σήμερα, αλλά κάτι τέτοιο σίγουρα θα τους βγει σε καλό.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Τρίτη θα είναι μια σημαντική ημέρα για την εργασία σας, ειδικά εάν σχετίζεται με κάποιο είδος παραγωγής, εμπορίου, ιδιοκτησίας ή άλλων υλικών αξιών. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα επωφεληθούν με κέρδη από την εργασία ή τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Εάν η επιχείρησή σας σχετίζεται με τις πωλήσεις, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα αντιμετωπίσετε μια οικογενειακή κρίση που θα μετατραπεί σε κάτι θετικό στο μέλλον. Για το λόγο αυτό, αποφύγετε παράλογες, βιαστικές ή συναισθηματικές αντιδράσεις, και αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο.

Αν εμπλέκεστε σε κάποια κληρονομική διαμάχη, έχετε στην κατοχή σας κάποια περιουσία από κληρονομία ή έχετε κάποια τέτοιου είδους δέσμευση με ενήλικο συγγενή, σήμερα μπορείτε να περιμένετε μια ευνοϊκή εξέλιξη στις υποθέσεις σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments