Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τρίτη 30/10/18

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τρίτη 30/10/18
Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τρίτη 30/10/18.

Ζώδια Κριός

Η διαφωνία μπορεί να είναι ένας άλλος τρόπος για να φλερτάρετε, αλλά σήμερα καλό θα ήταν να μην έχετε εριστική συμπεριφορά.

Αν είστε θετικοί και δεκτικοί, θα προσελκύσετε περισσότερη προσοχή από ό, τι αν ξεκινήσετε μια λογομαχία.

Ζώδια Ταύρος

Αισθάνεστε πραγματικά υπέροχα σχετικά με κάποιο μεγάλο επίτευγμα – μπορεί να λάμπετε ολόκληροι από ευτυχία. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε όλη αυτή τη θετική ενέργεια ζητώντας από αυτόν/αυτήν τον/την καινούργιο/α σέξι τύπο/κοπέλα να βγείτε έξω για δείπνο ή μπόουλινγκ.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα καινούργια ξεκινήματα αξίζουν μια νέα προοπτική. Μην κουβαλάτε όπου πηγαίνετε τα συναισθηματικά σας φορτία – καλό θα είναι να μην έχετε πολλά πράγματα μαζί σας όταν παρουσιαστεί η επόμενη ευκαιρία. Ωστόσο, θα πρέπει τουλάχιστον να ελέγξετε την κατάσταση!

Ζώδια Καρκίνος

Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε για να αντιμετωπίζετε νέες καταστάσεις σας βοηθάει σήμερα με έναν πολύ απροσδόκητο τρόπο. Στην πραγματικότητα, αυτή θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσετε τα εκπληκτικά σας χαρίσματα στο μέγιστο βαθμό.

Ζώδια Λέων

Σήμερα θα πρέπει να παραμείνετε όσο πιο χαλαροί μπορείτε, αν αισθάνεστε ότι τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Ενώ οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας πανικοβάλλονται, εσείς χαμογελάτε γνωρίζοντας ότι και αυτό θα περάσει.

Ζώδια Παρθένος

Για να βρείτε το σωστό σύντροφο, θα πρέπει να καταλάβετε τι κάνει πραγματικά την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας προκειμένου να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει. Τα πάθη σας θα οδηγήσουν την αναζήτησή σας στο πιο κατάλληλο άτομο.

Ζώδια Ζυγός

Προσέξτε μην εξαντληθείτε σήμερα. Τροποποιήστε τα σχέδιά σας ώστε να περιλαμβάνουν αρκετό χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Εξάλλου, δεν θα περάσετε καλά αν εξαντλείτε τον εαυτό σας!

Ζώδια Σκορπιός

Αν και είναι σπάνιο να βρεθεί κάποιος με τον οποίο να μοιράζεστε ακριβώς τα ίδια ενδιαφέροντα, δεν είναι και αδύνατο. Συμμετέχετε σε τοπικές ομάδες και κοινότητες που συντάσσονται με τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας και δείτε αν θα βρείτε εκεί τον επόμενο ερωτικό σας σύντροφο.

Ζώδια Τοξότης

Η επικοινωνία είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις. Το θέμα είναι ότι όλες οι σημαντικές αλληλεπιδράσεις εξαρτώνται απόλυτα από την προθυμία σας να ακούσετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Η αγάπη δεν μπορεί να κατασκευαστεί με μαγικό τρόπο. Το να πιέζετε μια σχέση να μετατραπεί σε κάτι άλλο από αυτό που είναι, μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ – είτε υπάρχει χημεία είτε δεν υπάρχει. Επομένως φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Ζώδια Υδροχόος

Οι ιστορίες από το παρελθόν επηρεάζουν τις προοπτικές σας για τις σχέσεις σας στο μέλλον. Ακούστε προσεκτικά τις συμβουλές εκείνων που σας γνωρίζουν καλύτερα και είναι κοντά σας αρκετό καιρό. Μην επαναλαμβάνετε τα λάθη του παρελθόντος!

Ζώδια Ιχθύες

Κάντε ένα διάλειμμα για να εκτιμήσετε πραγματικά την ομορφιά που σας περιβάλλει καθημερινά. Επισκεφθείτε μια γκαλερί με εγχώριους καλλιτέχνες, σταματήστε και μυρίστε τα λουλούδια ενώ κάνετε τζόκινγκ και ακούστε τη μουσική που σας συγκινεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments