Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη (1/11/18)

Ζώδια σήμερα: Αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη (1/11/18)
Ζώδια - Αστρολόγος προβλέψεις 01/11/18 Πέμπτη.

Ζώδια σήμερα: Αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη (1/11/18)

Καλό μήνα σε όλους!

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Σκορπιό που βρίσκεται, εστιάζει την προσοχή στα φορολογικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά σας θέματα. Φροντίστε να είστε ενήμεροι για όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου, όπου θα παραμείνει για 13 μήνες. Ως ο κυβερνήτης του Τοξότη, η μετάβασή του εκεί θα διανοίξει όλες τις οδούς για να σημειώσετε πρόοδο!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα. Από αυτή τη θέση της, σας καλεί να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να τολμήσετε να πάρετε ρίσκα. Να αναζητάτε το καλύτερο και να είστε γενναιόδωροι!

Αστρολόγος προβλέψεις

Εάν την Πέμπτη χρειαστεί να επιλύσετε κάποια προβλήματα που σχετίζονται με τα παιδιά σας, σίγουρα η κατάσταση θα αποβεί επωφελής για εσάς. Τα καθήκοντά σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για ένα παιδί ή για νεαρό άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Κάποιο πρόβλημα που προέκυψε την περασμένη εβδομάδα με μια γυναίκα νεαρής ηλικίας δεν θα επιλυθεί ούτε σήμερα.

Εάν αντιμετωπίζετε ένα σημαντικό καθήκον, αλλαγή ή απόφαση που αφορά έναν νεαρό άντρα, ελέγξτε προσεκτικά τη στάση του. Δεν θέλετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης ή χειραγώγησης. Σε γενικές γραμμές, η Πέμπτη θα είναι μια μέρα κατά την οποία θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην εργασία ή στο σπίτι σας. Με ό,τι και αν σχετίζεται αυτή η αλλαγή, δεν θα μπορεί να υποβληθεί σε διορθώσεις και δεν θα είναι απροσδόκητη.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για ένα ταξίδι: Ειδικά αν σχετίζεται με τις οικονομικές σας υποθέσεις, την εργασία ή τη σχέση σας με κάποιον άντρα. Σήμερα, κάποιοι από εσάς θα λάβετε χρήματα ή ένα σημαντικό έγγραφο από άλλη τοποθεσία. Η ημέρα θα είναι πιο ευνοϊκή για τους άνδρες των τριών αυτών ζωδίων και όχι για τις γυναίκες.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω και της Παρθένου, σήμερα θα λάβετε διάφορες, ενίοτε αντιφατικές πληροφορίες για θέματα που είναι σημαντικά για εσάς. Θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην βιάζεστε με τις αντιδράσεις σας, να ελέγχετε καλύτερα τα πράγματα ή να δίνετε στον εαυτό σας χρόνο να σκεφτεί. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα θα είναι σύντομες αλλά καλό θα ήταν να τις αποφύγετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, να περιμένετε τώρα περισσότερα γεγονότα ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Κάποιο γεγονός στην οικογένεια των φίλων σας που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων θα κατευθύνει την προσοχή σας στο σπίτι τους. Αυτή η μέρα θα είναι ευνοϊκή για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας με συγγενείς ή φίλους.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Ιχθύων, του Σκορπιού και του Καρκίνου, σήμερα θα έχετε κάποιο λόγο για να χαρείτε με την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από τις προσδοκίες σας και από το πόσο ρεαλιστικές είναι. Η σημερινή μέρα, όμως, δεν θα είναι μια ημέρα γεμάτη θαύματα, αλλά με πραγματικά, εφικτά γεγονότα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments