Ελλάδα

Ρουβίκωνας Φιλοσοφική: Όχι μόνο δεν φεύγει, αλλά κάνει και ρεμπέτικο πάρτι μέσα στο πανεπιστήμιο

Ρουβίκωνας Φιλοσοφική: Όχι μόνο δεν φεύγει, αλλά κάνει και ρεμπέτικο πάρτι μέσα στο πανεπιστήμιο
Ο Ρουβίκωνας δεν φαίνεται να λογαριάζει την "κραυγή" των πανεπιστημιακών και προχωρά στη διοργάνωση ρεμπέτικου πάρτι μέσα στη Φιλοσοφική σχολή.

Ο Ρουβίκωνας, μετά τις έντονες αντιδράσεις της πανεπιστημιακής κοινότητας για την κατάληψη του γραφείου 516 στην Φιλοσοφική σχολή Αθηνών, όχι μόνο δεν αποχωρεί από το κτίριο, αλλά αντιθέτως ετοιμάζει και… πανηγύρι εντός του πανεπιστημιακού χώρου.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας καλούν την Τετάρτη (07/11) στις 13:00 σε ρεμπέτικο γλέντι στη Φιλοσοφική Σχολή.

«Την Τετάρτη 7/11 στη 13:00 ρεμπέτικο γλέντι ανοίγματος στη φιλοσοφική σχολή στην ταράτσα απέναντι από το κυλικείο του 4ου ορόφου από την φοιτητική ομάδα Ρουβίκωνα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη πρόσκληση που έκανε μέσω του facebook.

Δείτε την ανάρτηση του Ρουβίκωνα:

Να θυμίσουμε, ότι ο Ρουβίκωνας την προηγούμενη Τετάρτη επανακατέλαβε την αίθουσα 516 στη Φιλοσοφική.

Με ανάρτησή του στο Facebook, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα καταγγέλλει ότι ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου επικοινωνούσε «προσωπικά με καθηγητές που του έχουν υποχρέωση, για να κινητοποιούσαν φοιτητές για σήμερα( κυρίως μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς)».

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, οι φοιτητές που μετείχαν στη διαμαρτυρία ήταν ελάχιστοι.

«Και χίλιες φορές να μας βγάλουν από το στέκι, χίλιες φορές θα ξαναμπούμε» διαμηνύει ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, μετά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το στέκι της συλλογικότητας στη Φιλοσοφική Σχολή.

Τα γραφεία του Ρουβίκωνα στην Φιλοσοφική σχολή Αθηνών:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments