Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (8/11/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (8/11/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για την Πέμπτη (8/11/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (8/11/18).

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της τύχης περνά από σήμερα στον Τοξότη, όπου θα διαμείνει τους επόμενους 13 μήνες. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ζώδιο, που θα ανοίξει την οπτική σας στις ευκαιρίες. Κοιτάξτε το μέλλον με αισιοδοξία, για όσα μπορείτε να καταφέρετε!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας από τον Σκορπιό, αφού σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο. Να παραμείνετε ήρεμοι και προσηλωμένοι στους στόχους σας. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, όπου θα συνευρεθεί με τον Δία. Η ενέργειά σας θα τονωθεί άμεσα και η διάθεσή σας θα γίνει πιο θετική!

Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Ζυγό και αποζητά τη δικαιοσύνη. Η θεά του έρωτα θα γυρίσει ορθόδρομη στις 16 του μήνα, περνώντας τη σκυτάλη στον Ερμή… Θα γυρίσει εκείνος ανάδρομος, μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Όλα βρίσκονται σε πορεία επεξεργασίας και εξέλιξης!

Σήμερα Πέμπτη πολλοί από εσάς θα συμμετάσχουν σε μια συνάντηση ή συγκέντρωση, για την οποία θα έχετε μια πρόσκληση ή θα το έχετε κανονίσει από πριν. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για τη διευθέτηση υποθέσεων που σχετίζονται με έγγραφα. Παρακολουθήστε προσεκτικά τα νέα ή τις προτάσεις που θα λάβετε από ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Αστρολόγος προβλέψεις

Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για τη διευθέτηση μιας ερωτικής παρεξήγησης και αντιπαραθέσεων στη σχέση σας. Ωστόσο, η σημερινή μέρα μπορεί να συνεπάγεται μια δυσάρεστη σύγκρουση με έναν/μία πρώην σύζυγο, με τον/την οποίο/α θα πρέπει να έρθετε σε επαφή σχετικά με κάποιο περιουσιακό ή οικονομικό πρόβλημα. Σήμερα, μπορεί να κάνετε καινούργιες, ενδιαφέρουσες και χρήσιμες γνωριμίες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Τοξότη και του Λέοντα, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με διάφορες οικονομικές υποθέσεις. Πολλοί από εσάς θα λάβουν μετρητά στον οικογενειακό προϋπολογισμό ή καλά νέα για χρήματα που πρόκειται να λάβουν στο μέλλον. Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για οικονομικές συναλλαγές με ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα βασιστείτε πολύ στη συνεργασία με κάποιον άντρα για να εκπληρώσετε μερικά από τα καθημερινά σας καθήκοντα. Πιθανόν ο άντρας αυτός να έχει γεννηθεί στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη και μπορεί να σας απογοητεύσει με τις πράξεις του. Οι εντάσεις σήμερα θα είναι μεγαλύτερες για τους άνδρες άνω των 35 ετών από αυτά τα τρία ζώδια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε διάφορες δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα εγγόνι. Είναι πιθανόν να προκύψουν δαπάνες που συνδέονται με αυτές τις δεσμεύσεις ή η διευθέτηση κάποιας άλλης οικονομικής υπόθεσης. Η Πέμπτη υποδεικνύει μικρά έσοδα στο προϋπολογισμό για τις γυναίκες ηλικίας 35 ετών.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για χρήματα ή οικονομικά έγγραφα. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για σχετικές επισκέψεις σε διάφορα κρατικά, τραπεζικά, φορολογικά ή άλλα ιδρύματα. Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα αυτής της ημέρας θα σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, πιθανότατα από τον κύκλο των συναδέλφων, των πελατών ή των συνεργατών σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments