Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Πέμπτη (8/11/18)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Πέμπτη (8/11/18)
Ζώδια σήμερα για ελεύθερους.

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Πέμπτη (8/11/18).

Ζώδια Κριός

Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε καινούργια μέρη και άτομα. Δοκιμάστε κάτι τρελό – αν θέλατε να κάνετε ράφτινγκ , κάντε το τώρα.

Χαρείτε αυτές τις ένοχες απολαύσεις και δείτε ποιο καινούργιο πρόσωπο θα προκύψει στη ζωή σας.

Ζώδια Ταύρος

Κάντε στον εαυτό σας μια μεγάλη χάρη και προετοιμαστείτε για την ερχόμενη εβδομάδα. Αντί να ξοδέψετε ένα σκασμό λεφτά σε φαγητό απ’ έξω πάρτε ταπεράκι μαζί σας από το σπίτι και εξοικονομήστε χρήματα για εκείνο το μεγάλο ραντεβού.

Ζώδια Δίδυμοι

Θα πρέπει να συγκροτήσετε περισσότερο τη ζωή σας και να θέσετε μερικούς σοβαρούς στόχους – αλλά σκεφτείτε φιλόδοξα! Αν πάντα θέλατε να γράψετε ένα σενάριο, να γυρίσετε όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας ή απλά να ανανεώσετε το λουκ σας δραστηριοποιηθείτε άμεσα.

Ζώδια Καρκίνος

Αποφύγετε να εμφανίζεστε υπερβολικά διαθέσιμοι τώρα. Θα πρέπει απλά να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα πράγματα να ξεδιπλωθούν από μόνα τους. Αν πετάγεστε με κάθε τηλεφώνημα ή e-mail, δίνετε λάθος μηνύματα. Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε την απάντηση που θα δώσετε – δεν θα πάνε πουθενά!

Ζώδια Λέων

Κάντε κάτι πρωτοποριακό – κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν. Πλέξτε κάλτσες για τους συγγενείς σας, σερφάρετε σε ένα καινούργιο διαδικτυακό site ή συμμετέχετε σε μια εθελοντική οργάνωση. Είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσετε πολλά καινούργια χαριτωμένα άτομα.

Ζώδια Παρθένος

Μήπως ζηλεύετε όταν κάποιος άλλος μιλάει με αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α στο γραφείο; Ίσως ήρθε η ώρα να δείτε πώς αισθάνεστε για αυτούς. Σκεφτείτε μήπως τελικά ενδώσετε και τους ζητήσετε ραντεβού – τα συναισθήματα μπορεί να είναι αμοιβαία.

Ζώδια Ζυγός

Προσέξτε τις αλλαγές στο περιβάλλον σας – έρχονται στο δρόμο σας πολλές καινούργιες ευκαιρίες. Ωστόσο, δεν έχουν πάντα ωραίο περιτύλιγμα – θα πρέπει να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα για να τους δώσετε μορφή.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πάντα γίνονται πιο όμορφα με παρέα σήμερα. Ζητήστε από αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α στο γραφείο να βγείτε έξω για να φάτε, συνεργαστείτε με κάποιο φίλο ή γυμναστείτε παρέα με κάποιον/α χαριτωμένο/η άγνωστο/η. Ακόμη και αν η χημεία μεταξύ σας δεν είναι δυνατή, τουλάχιστον θα περάσετε ευχάριστα.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα ασχοληθείτε με εργασίες που απαιτούν οργάνωση. Μην αφήσετε τίποτα, ούτε καν το συρτάρι του μπάνιου. Σκεφτείτε ένα καινούργιο σύστημα αποθήκευσης καιγίνετε όσο πιο παραγωγικοί μπορείτε. Μόνο καλά πράγματα θα βγουν από αυτό.

Ζώδια Αιγόκερως

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θεωρείτε ιερό τον ελεύθερο χρόνο σας αλλά τώρα λαχταράτε για αλληλεπίδραση – και μάλιστα όσο πιο δυνατά, τόσο το καλύτερο! Μαζέψτε τους φίλους σας για μια καυτή έξοδο στην πόλη. Μην ξεχάσετε να φορέσετε και κάτι καινούργιο έτσι για το καλό.

Ζώδια Υδροχόος

Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να μαζευτείτε με φίλους. Αισθάνεστε έτοιμοι να βγείτε έξω και να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Ρίξτε το έξω και προετοιμαστείτε για κάτι πραγματικά καταπληκτικό!

Ζώδια Ιχθύες

Είναι μια καλή μέρα για να γιορτάσετε με φίλους και συγγενείς. Δείξτε τους την εκτίμησή σας και κάντε ένα αυτοσχέδιο πάρτι. Περάστε το βράδυ σας ακούγοντας μουσική, γελώντας και αναπολώντας τα παλιά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments