Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (8/11/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (8/11/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για την Παρασκευή (9/11/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (8/11/18)

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η ανάδρομη πορεία της στον Ζυγό συνεχίζεται, με την πρόθεση να πράττει το ορθό… Δεν χρυσώνει το χάπι για κανέναν και τίποτα!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, απ’ όπου προωθεί την αλήθεια και την ανάγκη για μάθηση. Διευρύνει την οπτική σας και την κάνει πιο αισιόδοξη!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (8/11/18)

Τα πάντα αλλάζουν και είναι απαραίτητο να ξέρετε περισσότερα. Η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα αργότερα, ζητώντας από εσάς να φιλτράρετε τα πάντα… Με άλλα λόγια, να δίνετε περισσότερη προσοχή γιατί τώρα ανοίγετε τον δρόμο σας για το μέλλον!

Σήμερα Παρασκευή θα ασχοληθείτε με σχέδια που σχετίζονται με το σπίτι σας, την περιουσία σας ή άλλα αντικείμενα. Είναι πιθανό να βασιστείτε σε διάφορους ανθρώπους, τόσο από την οικογένειά σας όσο και έξω από αυτήν για την εκτέλεση αυτών των καθηκόντων. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για νέες επιχειρήσεις, για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ή για την ολοκλήρωση υποθέσεων που έχουν ήδη αρχίσει.

Η Παρασκευή θα απαιτήσει περισσότερη υπομονή και διπλωματία στις ερωτικές σχέσεις των κοριτσιών και των νεαρών γυναικών. Σήμερα, ενδέχεται να λάβετε δυσάρεστες ειδήσεις σχετικά με την επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που αφορά κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (8/11/18)

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η σημερινή θα είναι μια επιτυχημένη και μοναδική μέρα. Σήμερα μπορεί να προκύψει αναπάντεχα η ανάγκη να πάτε κάπου ή να γνωρίσετε κάποιον. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα κατά το μέγιστο δυνατό.

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα δοθούν αρκετές προσωπικές ευκαιρίες για να χαρείτε, ακόμη και όταν θα καταλάβετε ότι κάποιος νεαρός άντρας είναι διπρόσωπος. Τώρα θα είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις δικές σας επιθυμίες και ενέργειες, καθώς και αυτές των ανθρώπων γύρω σας. Αν είστε στην αρχή μιας ερωτικής σχέσης, φροντίστε να διασταυρώσετε προσεκτικά τις πληροφορίες που μοιράζεται ο/η σύντροφός σας μαζί σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα μπορέσετε να βασιστείτε σε μια ευνοϊκή εξέλιξη για τις οικονομικές σας υποθέσεις, ειδικά εάν σχετίζονται με κάποιο είδος εγγράφου ή συμβολαίου. Η σημερινή μέρα θα πιο ευνοϊκή όσον αφορά τα χρήματα για τις γυναίκες άνω των 35 ετών. Σήμερα, όμως, όλοι αντιμετωπίζετε μεγαλύτερα έξοδα ή θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην προστασία των προσωπικών σας εγγράφων, των τραπεζικών σας καρτών και άλλων σημαντικών πληροφοριών.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα αντιμετωπίσετε κάποια αναμενόμενα ή απροσδόκητα προβλήματα και συγκρούσεις, που σχετίζονται κυρίως με ταξίδια ή άτομα από άλλους οικισμούς. Αυτή η μέρα θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή από εσάς αν ταξιδεύετε και ειδικά αν οδηγείτε το δικό σας αυτοκίνητο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments