Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (11/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (11/11/18)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (11/11/18).

ζώδια κριός

Παρά το γεγονός ότι η πρόθεσή σου είναι να τακτοποιήσεις όλες τις μισοτελειωμένες υποθέσεις σου σήμερα, ίσως να αντιμετωπίζεις μια κατάσταση στην ερωτική σου σχέση, που θα σου αποσπάσει την προσοχή.

Ό, τι κι αν συμβαίνει ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, ξέρεις πως πρέπει να αφιερώσεις χρόνο, για να κάνεις τα πράγματα σωστά. Αλλιώς το ζήτημα, θα μεγαλώσει μόνο σε μέγεθος. Μην νιώθεις ενοχές επειδή θ’ ασχοληθείς με τα ευαίσθητα θέματα των ερωτικών σου σήμερα. Τα καθήκοντά σου, θα είναι πάντα εκεί όταν επιστρέψεις.

ζώδια ταύρος

Θα επικεντρωθείς σε ό,τι είναι λογικό ή όχι, σχετικά με τα ερωτικά σου σήμερα. Εντούτοις, ίσως χρειαστεί να απομακρύνεις την λογική και να υιοθετήσεις μια πιο φιλοσοφική ή πνευματική προσέγγιση σε ό, τι δεν έχει «νόημα».

Δες πώς μπορείς να πείσεις τον εραστή σου να σε συνοδεύσει σε κάποιο ταξίδι. Αν μπορείτε να πάρετε μια φτηνή πτήση για ένα ασυνήθιστο μέρος, τότε η αγάπη θα μπορούσε να ανθίσει ή να ευδοκιμήσει ευχάριστα.

ζώδια δίδυμοι

Μπορεί σήμερα να σου ζητηθεί από τον εραστή σου, ν’ απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις του και να μη μπορείς να του δώσεις όσες απαντήσεις θα ήθελες. Σίγουρα θα ήταν χρήσιμο να παράσχεις κάθε δυνατή λύση που σου ζητήθηκε. Όμως έχεις ν’ αντιμετωπίσεις πολλά άλλα « άγνωστα » σήμερα και ο εραστής σου πρέπει να το καταλάβει αυτό. Επικεντρώσου σ’ αυτά για τα οποία έχεις αρκετά στοιχεία. Ο εραστής σου, δε μπορεί να περιμένει τίποτε περισσότερο από σένα σήμερα.

ζώδια καρκίνος

Ίσως να μπορούσες να υποστηρίξεις τον εραστή σου σήμερα σε ό,τι χρειάζεται, αν ήξερες τί θέλει και τί έχει ανάγκη. Ενδέχεται να έχεις μόνο ασαφείς απαντήσεις ή αποσπάσματα πληροφοριών, που δεν θα σε βοηθήσουν να έχεις άποψη για την πλήρη εικόνα. Ενθάρρυνέ τον ν’ ανοιχτεί και να σου μιλήσει με ειλικρίνεια, αν θέλει να τον βοηθήσεις με τον τρόπο που μπορείς και ξέρεις.

ζώδια λέων

Η ενέργεια και το πάθος σου, μπορούν να συνδυαστούν ευχάριστα σήμερα. Και θα χαρείς που θα εστιάσεις στην κατεύθυνση κάποιου. Μόνη ή σε σχέση, θα κάνεις αυτό το επιπλέον βήμα, για να δώσεις σ’ αυτόν που σ’ ενδιαφέρει να καταλάβει πόσο ιδιαίτερος είναι για σένα. Ωστόσο, φρόντισε να εξασφαλίσεις ότι η θερμή προσοχή σου δεν είναι πολύ έντονη για να μη νιώσεις πως οι προσπάθειές σου δεν εκτιμώνται ή δεν ανταποδίδονται.

ζώδια παρθένος

Αν είσαι μόνη, τότε οι κοσμικές συνθήκες σε διευκολύνουν να κάνεις πρόοδο με κάποιον που ίσως γνωρίζεις εδώ και λίγο χρονικό διάστημα- και η φιλία σας, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο. Μόνη ή σε σχέση έχεις φανταστική υποστήριξη από το σύμπαν, ώστε να δείχνεις πολύ γλυκιά στα μάτια του αγαπημένου σου προσώπου. Η επιφανειακή κουβεντούλα, θα μπορούσε να αντικατασταθεί από κάτι πολύ πιο προκλητικό!

ζώδια ζυγός

Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα πρέπει να ξέρουν πως η δύναμη της έλξης τους στον εργασιακό τους χώρο, έχει ενισχυθεί και κάποιο ερωτικό σχόλιο από ένα προϊστάμενο, θα τους βάλει σε σκέψεις. Είσαι σε σχέση; Θα μπορούσες να επικεντρωθείς στις προσδοκίες του εραστή σου, με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θέλεις να εκπληρώσεις οποιαδήποτε υπόσχεση ή δέσμευση απέναντί του. Γιατί μόλις το κάνεις, δε θα είναι εύκολο να το αποσύρεις αργότερα.

ζώδια σκορπιός

Η επιθυμία σου ν’ απλοποιήσεις κάποια σημεία στη σχέση σου, θα γίνει εντονότερη σήμερα. Τα ερωτικά σου γενικότερα θα διευκολυνθούν αν γίνεις ένα με την αισιόδοξη και δυναμική ατμόσφαιρα που υπάρχει τώρα στην ερωτική σου ζωή. Οτιδήποτε θελήσεις να κάνεις λιγότερο πολύπλοκο, θα σε ανακουφίσει σήμερα.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια τοξότης

Μια απόφαση που πήρες για τα ερωτικά σου, θα μπορούσε να είναι απειλητική, αλλά μπορείς να αξιοποιήσεις την κοσμική υποστήριξη, για να δεις τί μπορεί να γίνει, λογικά και αισιόδοξα. Ίσως να είναι ο ενθουσιασμός που σε ωθεί να προχωρήσεις στα ερωτικά σου, πέρα από το στάδιο της σκέψης. Ό, τι και αν σε ωθεί σε δράση αυτή τη στιγμή, να είσαι σίγουρη, ότι η αλλαγή που θα φέρει θα είναι μια αξιοσημείωτη βελτίωση.

ζώδια αιγόκερως

Ο εραστής σου, θα χαρεί να δει την ανέμελη και χαλαρή πλευρά σου σήμερα. Ιδιαίτερα ως προς την αγάπη και την οικειότητα. Θα έχεις ουσιαστικούς λόγους, για να πιστεύεις πως κάτι θετικό έχει συμβεί στα ερωτικά σου, και ο οποιοσδήποτε ενθουσιασμός, είναι δικαιολογημένος! Αυτό που ίσως να ήταν πηγή έντασης πρόσφατα, σύντομα να αντικατασταθεί από μια ανανεωμένη αίσθηση αρμονίας και άνεσης.

ζώδια υδροχόος

Μην αφήνεις την αυξημένη προσοχή σου να παίξει οποιοδήποτε ρόλο στην προσπάθειά σου, ν’ αποφύγεις μια ερωτική ευκαιρία, που θα έπρεπε ν’ αρπάξεις αμέσως. Μπορείς να επιλέξεις να αξιολογήσεις αυτή την ευκαιρία από κάθε γωνία, όπως η καρδιά σου θέλει να ενωθείς με την περιπετειώδη και αυθόρμητη πλευρά σου. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τις αποφάσεις που θεωρείς ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να κάνεις κάποιες πιθανές σκέψεις. Ξέρεις όμως αυτό που λένε για το «όποιος τολμάει, κερδίζει»;

ζώδια ιχθύες

Το να ακολουθήσεις πιστά ένα φιλόδοξο χρονοδιάγραμμα θα είναι σχεδόν αδύνατο σήμερα, ειδικά αν έχεις τον έρωτα στο μυαλό σου. Ωστόσο, αν έχεις την ευελιξία να αφήσεις μερικές υποχρεώσεις σου μισοτελειωμένες, ακολούθησε τις ερωτικές σου παρορμήσεις. Επειδή υπάρχει πολύ μαγεία στην ερωτική σου σχέση αυτή τη στιγμή. Θέλεις με πάθος να δείξεις στον εραστή σου, κάποιες φαντασιώσεις σου και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις αυθόρμητη, σέξι και απελευθερωμένη ταυτόχρονα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments