Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή (11/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή (11/11/18)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή (11/11/18).

ζώδια σήμερα Κριός

Σήμερα θα σας διέπει επαναστατική ορμή, αγαπητοί Κριοί! Σαν άλλοι Τσε Γκεβάρα, είστε αποφασισμένοι να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Όχι μόνο θέλετε να γυρίσετε όλο τον κόσμο ανάποδα, θα το απολαμβάνετε κιόλας στην πορεία. Θα έχετε τη δύναμη να ξεκαθαρίσετε όσα σας προβληματίζουν και σας ενοχλούν στην καθημερινότητά σας.

Προσέξτε μόνο να μην σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός και πάρετε κάποια λάθος στροφή… Πάντως όσο προχωράτε αργά και σταθερά, τόσο πιο αισιόδοξοι θα νιώθετε.

ζώδια σήμερα Ταύρος

Νιώθετε να υπάρχουν δυσχέρειες και διαφωνίες με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, αγαπητοί Ταύροι; Αν θέλετε να γίνετε πιο πρακτικοί και αποφασιστικοί, αρκεί να διατηρήσετε την πίστη και την ειλικρίνειά σας – τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς την πορεία που έχετε χαράξει.

Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να χειριστείτε ό,τι σας πιέζει, με ήρεμο τόνο και διάθεση για εύρεση λύσεων.

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Θέλετε να ξεφύγετε επιτέλους από την πίεση της τελευταίας περιόδου, αγαπητοί Δίδυμοι; Από σήμερα πρέπει να επιστρατεύστε τον δυναμισμό σας για να δράσετε χωρίς φόβο και μέσα στα όρια του ρεαλισμού. Οι βιαστικές ή αβέβαιες κινήσεις δεν θα σας ωφελήσουν σε κάτι. Φροντίστε τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος αλλά μην πάψετε να είστε σε επιφυλακή… Οι δικές σας αλλαγές είναι αυτές που θα πάνε τη ζωή σας παρακάτω.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Είναι γεγονός ότι έχετε πιεστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Καρκίνοι. Ωστόσο, σταδιακά θα αρχίσετε να βλέπετε ότι όσα θεωρούσατε εμπόδια στην πορεία σας αρχίσουν να απομακρύνονται από το προσκήνιο. Έτσι θα καταφέρετε να αποσυμπιεστείτε και να χαλαρώσετε. Μπαίνετε σε μια καινούργια φάση, γι’ αυτό σας χρειάζεται δύναμη και δημιουργικότητα για να ξεκινήσετε τα καινούργια κεφάλαια της ζωής σας.

ζώδια σήμερα Λέων

Σήμερα πρέπει να επιστρατεύσετε την ικανότητά σας στην εστίαση, αγαπητοί Λέοντες! Χρειάζεται να κάνετε έναν ειλικρινή και ώριμο διάλογο με τον εαυτό σας… Δεν πρέπει να αφήσετε να σας επηρεάζουν πλέον πιθανά εριστικά σχόλια, από άτομα που σας πηγαίνουν πίσω και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε τη ζωή σας. Αν κλείσετε τα αφτιά σας σε όσους έχουν δείξει ότι αδιαφορούν για τη δική σας οπτική, σύντομα θα περάσετε σε μια πιο θετική και παραγωγική περίοδο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η σημερινή μέρα θα διέπεται από ήρεμο και σταθερό κλίμα, αγαπητοί Παρθένοι. Χάρη στον κόπο που έχετε επενδύσει ως τώρα, έφτασε η στιγμή να αρχίσετε να απολαμβάνετε την αρμονική ατμόσφαιρα! Σκεφτείτε διεξοδικά εκείνες τις πτυχές των θεμάτων σας, που ξέρετε ότι ευθύνονται για εντάσεις και δυσχέρειες που βιώσατε τον τελευταίο καιρό. Στρέψτε την προσοχή σας σε εσάς και τα θέλω σας, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και όλα θα εξελιχθούν ακόμα πιο αίσια.

ζώδια σήμερα Ζυγός

Η απαισιοδοξία μπαίνει πλέον στο ντουλάπι του παρελθόντος, αγαπητοί Ζυγοί! Αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με πιο ρόδινη ματιά, να αποφεύγετε πρόσωπα και πράγματα που σας περιορίζουν. Η πορεία σας προβλέπεται θετική και επιτυχημένη, μην την θολώνετε με σκέψεις που καθυστερούν τα σχέδιά σας.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η διάθεσή σας θα είναι πολύ ανορθωμένη σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτό θα σας γεμίσει με χαρά και την αίσθηση ελευθερίας που αποζητούσατε εδώ και καιρό. Μην βιαστείτε να σπάσετε τους κανόνες, αν και δικαιούστε να αποκλίνετε λίγο από αυτούς… Βαδίστε με το σκεπτικό που έχετε ορίσει και ανταποκρίνεται στα θέλω σας. Να συνεχίσετε να δράτε με το ένστικτο και τη λογική σας, αυτός ο συνδυασμός δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

ζώδια σήμερα Τοξότης

Σήμερα θα έχει σημασία να αντιμετωπίσετε λίγο πιο χαλαρά τα θέματά σας, αγαπητοί Τοξότες! Πρέπει να κατανοήσετε ότι έχετε καταπονήσει τα όριά σας, από περιορισμούς που σας είχαν τεθεί. Κάντε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις αντοχές σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε, τόσο στις προκλήσεις όσο και στις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Η μέρα είναι ιδανική για να πάρετε αποστάσεις από πρόσωπα και πράγματα, αγαπητοί Αιγόκεροι. Τον τελευταίο καιρό έχετε χάσει την επαφή με τους στόχους σας, νιώθετε απομακρυσμένοι και αγχωμένοι. Κάντε μια ανάπαυλα και περάστε χρόνο με τον εαυτό σας και μόνο, για να κάνετε έναν απολογισμό. Έτσι θα χαλαρώσετε, θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας και θα μπορέσετε να κάνετε μια καινούργια αρχή σε πολλούς τομείς.

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Σήμερα νιώθετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ανασφαλείς, αγαπητοί Υδροχόοι. Αν έχετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε στο καβούκι σας, προσπαθείτε να αντισταθείτε στην παρόρμηση. Θα σας κάνει καλό αν ανοιχτείτε και εκφράσετε όσα σας προβληματίζουν, με ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Η ανταπόκριση που θα δείτε θα είναι αρκετή για να σας χαλαρώσει και να βελτιώσει το κέφι σας.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τάξη στις κινήσεις και την οπτική σας για το μέλλον, αγαπητοί Ιχθύες! Πρέπει να εστιάσετε στην καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία σας, όπως και στο πιο θετικό σκεπτικό για τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ερευνήσετε τα οφέλη που μπορούν να σας αποδώσουν… Ίσως να ανακαλύψετε ότι όσα αναμένουν οι άλλοι από εσάς, είναι λιγότερα απ’ όσο νομίζατε!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments