Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Βράζουν με τη διαιτησία και με τη συμπεριφορά όλη τη χρονιά

Ολυμπιακός: Βράζουν με τη διαιτησία και με τη συμπεριφορά όλη τη χρονιά
Ο Ολυμπιακός έχει πολλά παράπονα από την αντιμετώπιση της διαιτησίας.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από ακόμα ένα ντέρμπι, αλλά στο λιμάνι επικρατεί αναβρασμός. Όχι για την εικόνα της ομάδας, αλλά για τη διαιτησία. Και τα παράπονα δεν υπάρχουν μόνο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η πρώτη αντίδραση των ερυθρολεύκων ήρθε μέσω του Κώστα Καραπαπά μετά το τέλος του ματς. «Ο διαιτητής για αυτό που τον έστειλαν να κάνει ήταν πολύ καλός. Αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε.

Συγχαρητήρια σε ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ και στον κ. Θεοδωρίδη. Συγχαρητήρια και στους εγχώριους, Θωμά Μητρόπουλο και Γιάννη Παπαδόπουλο, που κάνουν τόσο καλά την δουλειά τους», ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας.

Λίγο αργότερα υπήρξαν διαρροές πωςυπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που έχει σαν στόχο να πλήξει τον Ολυμπιακό. Και πως αυτό φάνηκε από τα πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός και δεν δόθηκαν. Ο Ολυμπιακός ζητάει χέρι σε φάσεις με τον Μακέντα και τον Χατζηγιοβάννη.

Είναι πιθανό, μάλιστα, η αντίδραση του Ολυμπιακού να γίνει πιο επίσημη. Να πάει στα αρμόδια όργανα για να διαμαρτυρηθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments