Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (12/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (12/11/18)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (12/11/18).

ζώδια κριός

Όντας εξαιρετικά πρόθυμη ή αποφασισμένη να υψώσεις το ανάστημά σου ή να υπερασπιστείς τις απόψεις σου, μπορεί να οφείλεται, σε μια πεποίθηση ή μια στάση που συνδέεται με το παρελθόν σου.

Μήπως νιώθεις πως υπάρχει μια αίσθηση déjà vu, σχετικά με το τί βιώνεις τώρα εσύ και το ταίρι σου, με ένα προηγούμενο επεισόδιο στην ερωτική σου ζωή? Ωστόσο, τώρα είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Ο εραστής σου μπορεί να έχει ένα δίκιο, αν επιμένει να σταματήσεις να κάνεις οποιεσδήποτε συγκρίσεις ανάμεσα σε ό, τι συνέβη στο παρελθόν και σ’ αυτό που συμβαίνει τώρα.

ζώδια ταύρος

Μάλλον υποτιμάς την ικανότητα του εραστή σου, που σε βλέπει να είσαι χαμογελαστή εξωτερικά, αλλά μέσα σου παλεύεις. Μπορείς να κάνεις επιτυχημένους ελιγμούς , γύρω από μια συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση, μιλώντας ειλικρινά, πριν το αντικείμενο του πόθου σου απαιτήσει να το κάνεις.

Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου, είναι πιο διαφανή από ό, τι νομίζεις! Γι’ αυτό, ομολόγησε τα συναισθηματικά σου μυστικά, πριν πιεστείς να το κάνεις.

ζώδια δίδυμοι

Μπορεί σήμερα να έχεις το βλέμμα σου στραμμένο σε μια συγκεκριμένη προσωπική εξέλιξη. Να ξέρεις όμως, πως ο εραστής σου μπορεί να αισθάνεται αποκλεισμένος ή σαν να μην παίζει κανένα ρόλο για να σε βοηθήσει να τα καταφέρεις. Μπορεί κα να μην είναι ακριβώς έτσι, αλλά θα επωφεληθείς, αν μοιραστείς αυτά που σ’ έχουν ενεργοποιήσει. Η υλοποίηση του παθιασμένου δυναμικού σου, δεν μπορεί να γίνει μόνο του.

ζώδια καρκίνος

Αν πιστεύεις πως ο εραστής σου μπορεί να παρερμηνεύσει ένα συγκεκριμένο ευαίσθητο θέμα, τότε είναι καλύτερα να αποφύγεις να το θίξεις. Αν εκδηλωθεί με απότομο ή αδιάφορο τρόπο, τότε δεν θα υπάρξει επιστροφή. Η κοσμική σου αποστολή είναι να διατηρήσεις την επικοινωνία στις ερωτικές σου υποθέσεις. Μη δημιουργήσεις αμυντικά τείχη ανάμεσά σας, γιατί απλά…δεν αξίζει η ταλαιπωρία.

ζώδια λέων

Εσύ και το ταίρι σου θα έχετε βάσιμους λόγους για να αποφύγετε ένα συγκεκριμένο θέμα που αφορά το παρελθόν σας ή κάτι που συνέβη στη σχέση σας, πριν καιρό. Ωστόσο, σκέψου τί θα κερδίσεις αν σκαλίσεις παρελθοντικές καταστάσεις. Προηγούμενες ερωτικές κατακτήσεις ; Άλλαξε γρήγορα θέμα συζήτησης! Γιατί και οι δυο σας κινδυνεύετε να μπείτε σε ευαίσθητα εδάφη, που καλύτερο θα ήταν να το αποφύγετε αυτή τη στιγμή.

ζώδια παρθένος

Μπορεί να πιστεύεις ότι αντιδράς με ένα συγκεκριμένο τρόπο σε ένα ευαίσθητο θέμα, αλλά τα λόγια και οι πράξεις σου, άλλα λένε. Η άρνησή σου να συζητήσεις κάτι που σχετίζεται με το παρελθόν σου, μπορεί να προκαλέσει υποψίες και να κάνει το ταίρι σου, να γίνει ακόμα πιο αποφασιστικός ώστε να διερευνήσει απαντήσεις. Το μοναδικό μπέρδεμα σ’ αυτή τη συζήτηση, θα προέρχεται από σένα. Δεν θα κάνεις λάθος, αν δείξεις πλήρη διαφάνεια τώρα.

ζώδια ζυγός

Αυτό που συζητάς με το ταίρι σου, μπορεί να πάρει σε μάκρος, αλλά υπάρχει κάποιο σχέδιο δράσης που να συνδέεται με το θέμα συζήτησης ? Μπορεί να περιμένεις ν’ αναλάβει την πρωτοβουλία ο εραστής σου, ενώ αυτός υποθέτει πως θα το κάνεις εσύ. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να χάνονται εξαιτίας των υποθέσεων που έχουν γίνει και απ’ τους δυο σας. Λειτουργήστε ομαδικά για να ενισχυθεί ο δεσμός σας.

ζώδια σκορπιός

Η φημισμένη ξεροκεφαλιά σου, θα πάρει κεφάλι σήμερα. Η αποφασιστικότητά σου δε, να γίνει κάτι με τον δικό σου τρόπο, θα σε οδηγήσει να ερμηνεύσεις λανθασμένα την βοήθεια που σου προσφέρει ο εραστής σου, σαν αχρείαστη ή περιττή. Θα μπορούσες να αντιδράσεις συναισθηματικά, στην επιθυμία του να βοηθήσει. Πριν τον ακυρώσεις εντελώς, σκέψου ειλικρινά πού θα μπορούσες να δεχτείς την υποστήριξή του Σταμάτα να βλέπεις κάθε προσφορά βοήθειας σαν παρεμβολή, επειδή θέλεις πάση θυσία να διατηρήσεις τον έλεγχο!

ζώδια τοξότης

Η τεταμένη ενέργεια που επικρατεί σήμερα, θα μπορούσε να βρει τον δρόμο στα ερωτικά σου ή σε μια συγκεκριμένη συζήτηση. Ευτυχώς όμως που μπορείς να εντοπίσεις τυχόν προειδοποιητικά σημάδια, πολύ πριν συμβούν. Μπορείς να παίξεις ένα χρήσιμο ρόλο, στην αναγνώριση και τη αποκλιμάκωση της έντασης και να εξασφαλίσεις, πως οι συζητήσεις σας, θα είναι ήρεμες και ορθολογικές. Μπορεί μόνο μια μικροσκοπική σπίθα, να δημιουργήσει μια κόλαση αυτή τη στιγμή, Οπότε ας είσαι η ειρηνοποιός, όπου είναι εφικτό.

ζώδια αιγόκερως

Θα αντιμετωπίσεις σήμερα τον εραστή σου σαν εμπόδιο. Σαν έναν ανίκανο, που θα δημιουργήσει ζήτημα, για ένα ασήμαντο θέμα. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι πρέπει να αγνοήσεις αυτό που είναι πρόθυμος να κάνει. Και να ξέρεις, πως η καταπολέμηση της φωτιάς με φωτιά, δεν θα βοηθήσει τα πράγματα. Η έντονη συζήτηση που θα ακολουθήσει, θα απαιτήσει από πλευράς σου μεγάλο αυτοέλεγχο.

ζώδια υδροχόος

Ο εραστής σου μπορεί να είναι περισσότερο ενημερωμένος, για μια συγκεκριμένη κατάσταση, ενώ αυτό που λαμβάνεις εσύ, είναι ασαφή γεγονότα, ειδικά αν κοιτάς την συνολική εικόνα. Μπορεί να είσαι ενοχλημένη, που βρίσκεσαι απομονωμένη, ώστε να μιλήσεις αν αυτό συμβαίνει. Αν ο εραστής σου, δεν σε καλύψει, τότε πήγαινε κατευθείαν σε μια αξιόπιστη πηγή, με τη μορφή κάποιου που θα το κάνει.

ζώδια ιχθύες

Μια ερωτική υπόθεση μπορεί να λυθεί γρήγορα και εύκολα, αν ακολουθήσεις την κοινή λογική. Αυτό ισχύει επίσης και για τη διατήρηση της ηρεμίας, αν ο εραστής σου αντιδρά συναισθηματικά. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία τα συναισθήματα, μπορούν να βρουν το δρόμο τους στις απλούστερες συζητήσεις. Έτσι ώστε οι ήρεμες, λογικές προσεγγίσεις, όπως και οι απαντήσεις να είναι ουσιαστικές. Αν αυτό δεν είναι δυνατό και από τις δύο πλευρές τώρα, τότε αφήστε τις έντονες συζητήσεις, για άλλη μέρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments