Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Burger King: Ανοίγει κατάστημα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Burger King: Ανοίγει κατάστημα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» | Pagenews.gr
Pagenews Team

Burger King: Η γνωστή αλυσίδα που άνοιξε στη χώρα μας τον περασμένο Ιούνιο στο αεροδρόμιο της Ρόδου, προχωρά στο επόμενο βήμα με ένα νέο κατάστημα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, στο «Ελ. Βενιζέλος».

Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του νέου καταστήματος και σύντομα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τα επίσημα εγκαίνια του.

Η έλευση των Burger King στην Ελλάδα είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο του 2014 και ο προγραμματισμός προέβλεπε ότι το πρώτο κατάστημα επί ελληνικού εδάφους θα άνοιγε το 2016.

Η αμερικανική αλυσίδα είχε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη χώρα μας να ανταγωνιστεί και άλλες δημοφιλείς αλυσίδες burger στην χώρα μας όπως τα Goody’s Burger House, Burgering House και τα Simply Burger. Η συγκεκριμένη αλυσίδα πρόκειται να αναπτυχθεί εντός των ελληνικών αεροδρομίων.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας SSP Eastern Europe & Middle East που έφερε την αλυσίδα στη χώρα μας έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω επέκτασης και σε άλλα ελληνικά αεροδρόμια.

Η Burger King ιδρύθηκε το 1954 στη Φλόριντα των ΗΠΑ, διαθέτει περίπου 14.000 καταστήματα σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο σερβίροντας φαγητό σε πάνω από 11 εκατ. καταναλωτές ημερησίως.

Ετικέτες: 
2018