Lifestyle

Αναστασία Βοσκανίδου: Το μοντέλο που τρελαίνει το Instagram [pics]

Αναστασία Βοσκανίδου: Το μοντέλο που τρελαίνει το Instagram [pics]
Αναστασία Βοσκανίδου: Οι λήψεις που ανεβαίνουν καθημερινά στη σελίδα της κάνουν τους followers να παραληρούν.

Η Αναστασία Βοσκανίδου έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από δημοσιεύματα που την ήθελαν να διατηρεί σχέση με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Αλλά και μέσα από τη μικρή συμμετοχή της στο Greece Next Top Model όταν βγήκε μπροστά στους κριτές αλλά δεν κατάφερε να τους πείσει να την περάσουν στην επόμενη φάση. Οι αναλογίες της όμως αλλά και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram και προκαλούν φουσκοδενδριές στους followers της αποδεικνύουν πόσο λάθος είχε κάνει η κριτική επιτροπή του γνωστού ριάλιτι που δεν την πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Η 25χρονη Αναστασία είχε κερδίσει τον τίτλο της Miss Πελοπόννησος το 2013 και θεωρείται από τις πιο σέξυ παρουσίες του ελληνικού instagram. H όμορφη μελαχρινή φροντίζει με τις στιλιστικές της επιλογές, να τονίζει τα δυνατά της σημεία και να τραβά πάνω της τα βλέμματα.

Το 2016 είχε περάσει και μια αξέχαστη περιπέτεια όταν σε επίσκεψή της σε φιλικό σπίτι κατέληξε στο νοσοκομείο με ορούς. Σύμφωνα με μια φίλη της και συγκάτοικό της είχε πιει δυο ποτήρια βότκα και λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να νιώθει δυσφορία και ζάλη.

«Την βρήκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι και διαμαρτυρήθηκε πως ήταν χάλια. Αμέσως την μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Είχε δύσπνοια και παραλίγο να μου μείνει στα χέρια» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ισιδώρα και πρόσθεσε: «Οι γιατροί μας είπαν χαρακτηριστικά πως στον οργανισμό της υπήρχαν ίχνη κακής ποιότητας ποτού και ίσως της είχαν ρίξει χάπι για να της κάνουν κακό. Πρώτη φορά μου συνέβη αυτό», είχε πει η φίλη της Ισιδώρα Καζαζιάδου. Από τότε η Αναστασία είναι πάρα πολύ προσεχτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments