Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (15/11/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (15/11/18)
Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (15/11/18).

Ζώδια Κριός

Οδηγείστε από την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας – συμπεριλαμβανομένου και του έρωτα.

Όταν θα δείτε την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται σήμερα μη διστάσετε – ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να μετατρέψετε μια ματιά γεμάτη υπονοούμενα σε κάτι βαθύτερο.

Ζώδια Ταύρος

Όταν ξέρετε ακριβώς ποιος είναι ο σκοπός σας, θα μπορέσετε να καταφέρετε πιο εύκολα αυτό που θέλετε. Αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο για να σκεφτείτε τους στόχους σας για την ερωτική σας ζωή. Έχετε τη δύναμη να κάνετε σχεδόν τα πάντα να πραγματοποιηθούν!

Ζώδια Δίδυμοι

Υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα γύρω σας σήμερα, και αισθάνεστε σαν να έχετε ξεχάσει κάτι. Κάποιες φορές το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε την κατάλληλη ερώτηση στο κατάλληλο πρόσωπο.

Ζώδια Καρκίνος

Είστε ευλογημένοι με το χάρισμα να μετατρέπετε οποιαδήποτε άσχημη κατάσταση σε κάτι θετικό. Είστε πολύ δύσκολος αντίπαλος ακόμη και για τους πιο σκληροπυρηνικούς. Σήμερα έχετε την ικανότητα να πραγματοποιήσετε σχεδόν ό,τι επιθυμείτε – και να κάνετε οποιονδήποτε να αισθανθεί με τον ίδιο τρόπο.

Ζώδια Λέων

Αντί απλά να πείτε στους κοντινούς σας ανθρώπους πόσο σας αρέσει το καινούργιο σας γυμναστήριο, προσκαλέστε τους να σας κάνουν παρέα. Με αυτόν το τρόπο θα κάνετε μαζί την προπόνησή σας και παράλληλα θα ρίξετε μια ματιά σε όλους τους σέξι τύπους, ώστε να μη δίνετε στόχο μόνοι σας. Μαζέψτε όσα περισσότερα νούμερα τηλεφώνων μπορείτε!

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα διασκεδάστε με την ψυχή σας! Ενδώστε στην παιδικότητά σας και κάντε μια βόλτα σε ένα πολυκατάστημα παιχνιδιών απλά για να αγοράσετε κάτι μικρό και ανόητο. Και ενώ βρίσκεστε εκεί ρίξτε μια ματιά στους υπόλοιπους πελάτες. Μπορεί να βρείτε κάτι περισσότερο από ένα καινούργιο παιχνίδι.

Ζώδια Ζυγός

Κάποιος από το παρελθόν σας επανεμφανίζεται στη ζωή σας αλλά όχι απαραίτητα για να σας κυνηγήσει. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς το πώς θα αντιδράσετε. Θα τους επιτρέψετε να ξαναμπούν στη ζωή σας; Αν όχι, να ξέρετε ότι έχετε το δικαίωμα να τους κλείσετε την πόρτα στα μούτρα.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να δουλεύετε τα σχέδια που είχατε εδώ και καιρό. Έχετε την καλή ενέργεια με το μέρος σας καθώς βρίσκετε τρόπους για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, οπότε φανείτε φιλόδοξοι!

Ζώδια Τοξότης

Η μουσική είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε σε κάποιον/α πώς αισθάνεστε σήμερα. Αφιερώστε λίγες ώρες για να γράψετε σε CD μερικά τραγούδια που σας εκφράζουν και δώστε το τους. Μπορείτε ακόμη να γράψετε ένα τραγούδι οι ίδιοι! Ακόμη και αν εσείς δεν μπορείτε να πείτε αυτό που θέλετε, θα το καταλάβουν.

Ζώδια Αιγόκερως

Έχετε τόση πολύ ενέργεια που οι φίλοι και η οικογένεια σας δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. Αν δεν τα καταφέρνουν, ψάξτε για κάποιον/α σέξι τύπο/κοπέλα που θα μπορεί να χορεύει όλη νύχτα μαζί σας αν χρειαστεί.

Ζώδια Υδροχόος

Δουλειά, ψώνια, συναντήσεις με φίλους, γυμναστήριο – η μέρα σας είναι γεμάτη δραστηριότητες! Οι ρυθμοί σας θα εξαντλούσαν τον οποιονδήποτε αλλά πολύ σύντομα θα γνωρίσετε το ιδανικό σας ταίρι: κάποιον/α που μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας ή ακόμη και να σας ξεπεράσει.

Ζώδια Ιχθύες

Μετά από μια μακρά δύσκολη περίοδο, σήμερα ξεκινά μια νέα φάση γεμάτη με πιο ήρεμα γεγονότα. Η ζωή σας γίνεται λίγο πιο εύκολη, οπότε μαζέψτε μερικούς στενούς σας φίλους, καθώς επιβάλλεται να το γιορτάσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments