Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Αστρολογία εβδομάδας (15-16/11/18)

Ζώδια προβλέψεις: Αστρολογία εβδομάδας (15-16/11/18)
Ζώδια προβλέψεις: Αστρολογία για την εβδομάδα που διανύουμε.

Ζώδια προβλέψεις: Αστρολογία εβδομάδας (15-16/11/18).

Έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε μέσω της εμπνευσμένης δράσης. Αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να λύσετε δημιουργικά κάθε διαμάχη ή πρόκληση που υπάρχει τώρα στη ζωή σας.

Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείτε πρωτοποριακά και να πειραματιστείτε με νέες προσεγγίσεις, πράξεις και κατευθύνσεις. Θα είναι πιο εύκολο να δράτε αυθόρμητα ή ακόμα και εκτός του χαρακτήρα σας.

Αν αυτό είναι κάτι το οποίο συχνά σας παρασύρει, θα διαπιστώσετε ότι ίσως μπορέσετε να βρείτε τρόπους να το διοχετεύσετε εποικοδομητικά.

Το νόημα είναι να είστε αναζωογονητικά αυθόρμητοι και όχι απερίσκεπτα παρορμητικοί. Απ’ την άλλη πλευρά, αν δυσκολεύεστε με αυτό και με το να είστε ελεύθεροι και ασυγκράτητοι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη διέλευση για να κινηθείτε λίγο καλύτερα.

Αν δεν χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια εποικοδομητικά ή συνειδητά, μπορεί να καταλήξετε ασταθείς ή ανήσυχοι. Βρείτε κάτι συναρπαστικό, εμπνευστικό ή ασυνήθιστο για να αφιερώσετε την ενέργειά σας.

Αστρολογία  16 Νοεμβρίου – Ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες (έως τις 31 Δεκεμβρίου)

Ο Άρης στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σαν να παίζετε μποξ με ένα σύννεφο. Τα κίνητρα και οι πράξεις σας μπορεί να φαίνεται πως σας οδηγούν προς μια κατεύθυνση, παρά πως εσείς επιλέγετε συνειδητά προς τα που πάτε.

Μπορεί εύκολα να χάσει την επίδραση του η έκφραση του θυμού ή η επιθετική στάση. Τα συναισθήματα και τα κίνητρα που σας κρατούν συνήθως επικεντρωμένους, γίνονται θολά σε μια ομίχλη αναποφασιστικότητας και ασάφειας.

Ωστόσο, μπορείτε πιο εύκολα να συνδεθείτε με την πνευματική, τη διαισθητική, την καλλιτεχνική και τη δημιουργική ενέργεια.

Αστρολογία 15-16/11 Στην Ομίχλη του Ερωτα

Ακούτε το σώμα σας και παρατηρείτε τις αυθόρμητες πράξεις σας –τι θα σήμαιναν αν δεν ονειρευόσασταν; Αυτά τα πράγματα μπορούν να σας δώσουν στοιχεία για τα υποσυνείδητα κίνητρα, συναισθήματα και την οπτική σας (για τον εαυτό σας ή των άλλων).

Είστε περισσότερο συνδεδεμένοι με τον χώρο ανάμεσα στους κόσμους, γεγονός που μπορεί να σας δυσκολέψει να νιώσετε ισχυροί ή αποτελεσματικοί στον πραγματικό κόσμο.

Ως αποτέλεσμα, θα είναι πιο εύκολο να ακολουθήσετε μια νοοτροπία θύματος. Ή μπορεί να νιώθετε απεγνωσμένοι, αδιάφοροι ή κάπως στον κόσμο σας. Θα σας βοηθήσει να κάνετε πράγματα που τροφοδοτούν το πνεύμα σας αντί να παραφουσκώνετε τον εαυτό σας τεχνητά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments