Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (15/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (15/11/18)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (15/11/18).

ζώδια σήμερα Κριός

Καλωσήρθατε στον κόσμο του Μάγου του Οζ, αγαπητοί Κριοί! Ο δραστήριος κυβερνήτης σας Άρης, περνά από σήμερα στους Ιχθύες και τον εξωπραγματικό 12ο Οίκο σας. Πάρτε χρόνο και χώρο για να συντονιστείτε με τη δύναμη της φαντασίας σας μέχρι το τέλος του χρόνου, που θα οξύνει και τη δημιουργικότητά σας.

Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να ξεκαθαρίσετε κάθε εσωτερική «ακαταστασία» αλλά και αυτή των χώρων σας. Πετάξτε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον σε κάτι και προχωρήστε παρακάτω… Αν αυτό σας κάνει να νιώσετε τύψεις ή ντροπή, ζητήστε τη συμβουλή ενός ειδικού.

ζώδια σήμερα Ταύρος

Όλοι για έναν και ένας για όλους, στην ομάδα του Ταύρου! Ο παρακινητής Άρης περνά στους Ιχθύες και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πρόκειται για μια εξαιρετικά κοινωνική περίοδο για εσάς, που θα σας ωθήσει να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να μοιράζεστε τη δόξα, θα σας κάνει καλό να μην είστε πολύ αυστηροί: Παραβλέψτε μικρές διαφωνίες, προκειμένου να διανύσετε τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση.

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Φορέστε το κοστούμι της επιτυχίας, αγαπητοί Δίδυμοι! Μέχρι το τέλος του χρόνου θα ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχει η έννοια των υπερβολικών φιλοδοξιών, με τον διεκδικητικό Άρη στους Ιχθύες και τον σχετικό 10ο Οίκο σας. Η προσοχή σας θα εστιαστεί στους επαγγελματικούς στόχους και την προώθηση της καριέρας σας. Προσεγγίστε τα άτομα με ισχύ του κύκλου σας, διευρύνετε τις γνωριμίες σας… Στο μεταξύ, να κάνετε συχνά διαλείμματα για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Ετοιμάστε βαλίτσες, αγαπητοί Καρκίνοι! Η διάθεσή σας για μετακινήσεις θα χτυπήσει κόκκινο μέχρι το τέλος του χρόνου, που ο κινητικός Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Ενδώστε στη διάθεσή σας να δείτε καινούργια μέρη και άλλες κουλτούρες, αναζητήστε τις σχετικές ευκαιρίες στο διαδίκτυο. Η προσαρμοστική ιδιοσυγκρασία σας θα αποδειχθεί καίρια για να αποφασίσετε πού και πότε θα ταξιδέψετε. Αν το πρόγραμμά σας είναι πιεστικό και δεν επιτρέπει μακρές αποδράσεις, μην αμελήσετε να αξιοποιήσετε έστω τα σαββατοκύριακα.

ζώδια σήμερα Λέων

Θέλετε να δράσετε «υπόγεια», αγαπητοί Λέοντες; Όσοι δεν έχετε τελειοποιήσει την τέχνη της αποπλάνησης, μέχρι το τέλος του χρόνου θα κάνετε ταχύρρυθμα μαθήματα! Αυτό οφείλεται στη μετάβαση του ορμητικού Άρη στους Ιχθύες και τον 8ο Οίκο σας των μυστικών και της λαγνείας… Προετοιμάστε την ανάλογη γκαρνταρόμπα για εντυπωσιακές εμφανίσεις – εκτός και εντός κρεβατοκάμαρας… Προσέξτε μόνο μια πιθανή έξαρση ζήλιας, που μπορεί να σας βάλει να παίξετε παιχνίδια μυαλού. Πάντως, ακόμα και οι πιο ντροπαλοί θα παραγκωνίσετε τους ενδοιασμούς σας και θα ενδώσετε στο πνεύμα της κατάκτησης.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ενδώστε στην παρόρμησή σας για «συγχωνεύσεις», αγαπητοί Παρθένοι! Ο προκλητικός Άρης μπαίνει από σήμερα στους Ιχθύες και θα κεντρίζει τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πρόκειται για μια περίοδο που θα ανορθώσει τη σεξουαλική σας διάθεση και θα εντείνει την ανάγκη σας να δεσμευτείτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα σκέφτεστε το επόμενο βήμα της ζωής σας – από μια συμβίωση μέχρι και την επέκταση της οικογένειάς σας. Προσέξτε μόνο την ένταση της ορμής σας, για να μην καταλήξετε να γκρεμίσετε γέφυρες αντί να χτίσετε.

ζώδια σήμερα Ζυγός

Έχετε αντιληφθεί ότι η περίοδος των γιορτών είναι προ των πυλών, αγαπητοί Ζυγοί; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να επιθεωρήσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση! Σε αυτό θα σας βοηθήσει η μετάβαση του δραστήριου Άρη στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Διαμορφώστε ανάλογα το πρόγραμμά σας, γιατί η περίοδος που μεσολαβεί θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Δεν πρέπει να καταπονήσετε τον εαυτό σας, ούτε να παραμελήσετε την εμφάνισή σας… Στήστε ένα αποδοτικό χρονοδιάγραμμα διατροφής και εξάσκησης, που θα εστιάσει στην ισορροπία και την ψυχική σας αρμονία.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Κανείς δεν μπορεί να σας βάλει στη γωνία, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο παθιασμένος Άρης περνά στους Ιχθύες και τον 5ο Οίκο σας της φήμης και της λάμψης, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς. Φροντίστε τώρα την προώθηση της καριέρας σας, καθώς θα βρίσκετε ευήκοο κοινό όπου κι αν βρεθείτε. Αφήστε τη δουλειά σας να πει τα περισσότερα για τα ταλέντα σας, ενώ εσείς θα εντοπίζετε τα επίδοξα ταίρια σας… Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει και στη ρομαντική αρένα, χωρίς να αποκλείεται και μια επανασύνδεση.

ζώδια σήμερα Τοξότης

Να είστε έτοιμοι για «πυρετώδεις» διεργασίες στους προσωπικούς σας χώρους, αγαπητοί Τοξότες! Ο μαχητικός Άρης περνά από σήμερα στους Ιχθύες και τον τομέα σας το σπιτιού, απ’ όπου θα σας συντροφεύει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Από τη μία πλευρά θα έχετε διάθεση να είστε οικοδεσπότες στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας. Από την άλλη, θα έχετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε λίγο για να απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτικού σας. Γι’ αυτό μην παραφορτώσετε τα πρόγραμμά σας, ώστε να έχετε το περιθώριο ελιγμών. Αν σας πιάσει οίστρος για μια ανακαίνιση ή αλλαγή στη διακόσμηση, να περιμένετε τη λήξη του ανάδρομου κύκλου του Ερμή στις 6 Δεκεμβρίου.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Πόσα μέτωπα έχετε ανοικτά στο μυαλό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Ο διεγερτικός Άρης περνά στους Ιχθύες και τον επικοινωνιακό τομέα, όπου θα διαμείνει από σήμερα μέχρι το τέλος του χρόνου. Αυτό θα σας βοηθήσει να διευθύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα κεντρίσει την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας. Όσο κι αν σας αρέσει να ακούτε τη φωνή σας, φροντίστε να επιλέξετε το κατάλληλο κοινό για να συζητήσετε τους προβληματισμούς σας… Αναζητήστε τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συγκυρία για να βελτιώσετε το δέσιμο μαζί τους.

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αποκτάτε το άγγιγμα του Μίδα, αγαπητοί Υδροχόοι! Για τις επόμενες έξι εβδομάδες, ο διεκδικητικός Άρης θα διαμένει στους Ιχθύες και τον τομέα σας των χρημάτων. Κάθε σκέψη σας μπορεί να μεταφραστεί σε μετρητά μέχρι το τέλος της χρονιάς, γι’ αυτό μην παραβλέψετε καμία ευκαιρία. Ανανεώστε και αναβαθμίστε τα προφίλ σας στα μέσα μαζικής δικτύωσης, συναντήστε ανθρώπους που κατέχουν θέσεις ισχύος. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστημα, είναι να μην παρασυρθείτε από τις εισπράξεις και το παρακάνετε στις δαπάνες… Επίσης, διατηρήστε το ομαδικό σας πνεύμα αντί να γίνετε πιεστικοί με τους άλλους.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Πόσο φλογεροί μπορείτε να γίνετε, αγαπητοί Ιχθύες; Θα το μάθετε από σήμερα μέχρι το τέλος της χρονιάς, που θα διαμείνει στα εδάφη σας ο πολεμιστής Άρης! Ετοιμαστείτε να βγείτε από τα βάθη σας και να φορτιστούν οι μηχανές σας με άκρατο ενθουσιασμό. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να τονώσετε την πνευματική και σωματική σας ευεξία, για να υλοποιήσετε όσα αποτελούν μόνο ιδέες ως τώρα αποφεύγοντας κάθε περισπασμό. Θέστε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα χωρίς να απολογηθείτε σε κανέναν, επενδύστε στα δικά σας όνειρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments