Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (19/11/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (19/11/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (19/11/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (19/11/18).

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τον Κριό που βρίσκεται, σας διαβεβαιώνει ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι πολυάσχολη… Η θέση της στον Κριό θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας!

Ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθύες, που σημαίνει ότι η ενέργειά σας θα συνοδεύεται από έμπνευση. Ένα τετράγωνο του πολεμιστή πλανήτη με τον Δία από τον Τοξότη, φροντίζει να εντοπίσετε την καλύτερη διαδρομή της πορείας σας.

Πριν το τέλος της ημέρας η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Μέχρι τότε προβλέπεται να έχετε χειριστεί όλα όσα έπρεπε!

Σήμερα Δευτέρα θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στις οικονομικές σας υποθέσεις. Σήμερα σίγουρα θα φανείτε τυχεροί στην εργασία σας ή σε κάποια συζήτηση που αφορά τα χρήματα. Η σημερινή μέρα θα είναι επίσης γενναιόδωρη για την ερωτική σας ζωή τουλάχιστον για τους περισσότερους από σας. Παρά τις ευνοϊκές οικονομικές τάσεις, η συμβουλή μας είναι να μείνετε προσγειωμένοι και να αποφύγετε να έχετε υπερβολικές προσδοκίες ή αυταπάτες.

Σήμερα μπορεί να λάβετε κάποια νέα με καθυστέρηση για ένα δυσάρεστο γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει γεγονότα στην εργασία των γονιών σας ή άλλων στενών συγγενών σας, τα οποία θα μοιραστούν μαζί σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, τη Δευτέρα μπορεί να λάβετε ένα μικρό χρηματικό ποσό ή σημαντικά νέα για τα οικονομικά σας συμφέροντα. Για διάφορους λόγους, θα αισθάνεστε περισσότερο φορτισμένοι σήμερα και θα μπαίνετε εύκολα σε διαμάχες ή συγκρούσεις. Η σημερινή μέρα φέρνει διάφορες συναντήσεις, τόσο στο σπίτι σας όσο και σε δημόσιο χώρο.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μην καθυστερήσετε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει και μην τα αναβάλλετε για αύριο ή για το μέλλον. Για εσάς, η Δευτέρα θα είναι μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις που μπορεί να αλλάξουν εντελώς τα σχέδιά σας. Μην παραμελείτε τις οικογενειακές σας ευθύνες σήμερα και μην αρνηθείτε τη βοήθεια σας σε κάποιον συγγενή.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Δευτέρα θα είναι μια πολύ τεταμένη μέρα επειδή θα πρέπει να επιλύσετε κάποια προβλήματα που έχετε ήδη αντιμετωπίσει ή να αντιμετωπίσετε αυτά που θα προκύψουν σήμερα. Η σημερινή είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εσάς, κατά την οποία θα χρειαστείτε μεγάλη συγκέντρωση, σοφία και πρακτικότητα στις ενέργειες και τις αποφάσεις σας. Πιθανόν να κλονιστεί η κατάσταση της υγείας σας λόγω της μεγαλύτερης πίεσης.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, τη Δευτέρα να περιμένετε την εξέλιξη δράσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι περισσότερες από τις δεσμεύσεις σας σήμερα θα είναι σημαντικές για το σπίτι σας ή θα αφορούν ακίνητα που έχετε στην κατοχή σας. Σήμερα μπορεί να αποκτήσετε πολλά πράγματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments