Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (19/11/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (19/11/18)
Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (19/11/18).

Ζώδια Κριός

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, θέλετε τα πάντα να γίνουν αμέσως – αλλά πραγματικά δε χρειάζεται τόση βιασύνη!

Να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που ξέρουν να περιμένουν, οπότε μπορείτε απλά να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να απολαύσετε τη διαδρομή.

Ζώδια Ταύρος

Κάποιο καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας σας έχει μπερδέψει. Αν θέλετε να τους καταλάβετε θα πρέπει να προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία. Αν ακόμη δεν είστε σίγουροι για το τι συμβαίνει περιμένετε την κατάλληλη στιγμή και μετά ζητήστε διευκρινήσεις. Είναι πιθανό να σας εκπλήξει η απάντηση που θα πάρετε!

Ζώδια Δίδυμοι

Μια σχέση με κάποιον κοντινό σας φίλο πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο. Μήπως αισθάνεστε την ερωτική αύρα; Αν αισθάνεστε καλά με αυτό, ενεργήστε ανάλογα. Η φιλιά σας μπορεί να είναι μόνο η αρχή για κάτι πραγματικά υπέροχο.

Ζώδια Καρκίνος

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι δυσκολίες αλλά καμιά φορά οι αναποδιές μπορεί να είναι ευλογία. Κάποιος που θα γνωρίσετε σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να βγείτε από την καταθλιπτική διάθεση στην οποία έχετε πέσει. Ακόμη καλύτερα – μπορεί να μείνει μαζί σας για να περάσετε μαζί τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

Ζώδια Λέων

Η ισχυρή αίσθηση του τι θέλετε να γίνει, σας βοηθάει να καταλάβετε αμέσως τι είναι αυτό που δε θέλετε. Ωστόσο δώστε σε όλους μια ευκαιρία! Μερικές φορές οι άνθρωποι είναι πολύ διαφορετικοί από αυτό που φαίνονται αρχικά. Αν σας ενδιαφέρουν έστω και λίγο, ρίξτε τους τουλάχιστον μια δεύτερη ματιά.

Ζώδια Παρθένος

Εκεί που οι άλλοι θα εγκατέλειπαν κάθε ελπίδα, εσείς πεισμώνετε ακόμη περισσότερο. Αυτή η αφοσίωσή σας σας ευνοεί σε πολλά επίπεδα, αλλά σας φαίνεται πιο χρήσιμη στον ερωτικό τομέα. Αναγνωρίζετε κάτι καλό όταν το βλέπετε και αν συναντήσετε νέα εμπόδια στο δρόμο σας είστε κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να τα ξεπεράσετε.

Ζώδια Ζυγός

Κάποιος που θεωρούσατε φίλο ενδιαφέρεται για μια πιο στενή σχέση μαζί σας. Αισθάνεστε κι εσείς το ίδιο; Αποδεχτείτε την πρόσκλησή τους και μετά παρακολουθήστε την κατάσταση να εξελίσσεται σε κάτι νέο και συναρπαστικό.

Ζώδια Σκορπιός

Η ενέργειά σας σας βοηθάει στην επικοινωνία. Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε γνωστά τα συναισθήματα σας τώρα θα πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό. Όταν θα αισθανθείτε έτοιμοι να μοιραστείτε όσα αισθάνεστε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα κατάλληλα λόγια.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στην κουζίνα. Φτιάξτε ένα υπέροχο σπιτικό γεύμα και μετά προσκαλέστε αυτόν/αυτή τον/την σέξι γείτονα/γειτόνισσά σας να σας κάνει παρέα. Το πιπέρι δεν θα είναι το μόνο που θα σας κάνει να ιδρώσετε!

Ζώδια Αιγόκερως

Οι ώρες που περνάτε στο γυμναστήριο έχουν αρχίσει να αποδίδουν. Φαίνεστε πιο σέξι από ποτέ! Ντυθείτε κατάλληλα για να δείξετε το νεοαποκτηθέν σμιλεμένο σώμα σας και περιμένετε αντιδράσεις.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα αποδεικνύετε ότι τα ετερώνυμα έλκονται όταν ερωτεύεστε κάποιον/α που νομίζατε ότι δεν είναι ο τύπος σας. Μην αντιστέκεστε – μπορεί να καταλήξει σε κάτι υπέροχο και για τους δυο σας!

Ζώδια Ιχθύες

Προσέξτε με ποιον μοιράζεστε τι σήμερα. Αν έχετε ερωτευτεί κάποιον/και δεν θέλετε να το μάθει όλος ο κόσμος καλό θα ήταν να κρατήσετε αυτή την πληροφορία για τον εαυτό σας μέχρι να αισθανθείτε ότι η στιγμή είναι κατάλληλη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments