Lifestyle

Μαρία Λεπίδα: Στην Κίνα για τον διαγωνισμό Miss World 2018 (pics)

Μαρία Λεπίδα: Στην Κίνα για τον διαγωνισμό Miss World 2018 (pics)
Η Μαρία Λεπίδα αναχώρησε για το τροπικό νησί της Sanya στην Κίνα .

Η Μαρία Λεπίδα πήρε το εισιτήριο τη βραδιά των καλλιστείων Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς στις 30 Σεπτεμβρίου για τον μεγάλο παγκόσμιο διαγωνισμό Miss World 2018.

Έτσι, 9 Νοεμβρίου αναχώρησε για το τροπικό νησί της Sanya στην Κίνα προκειμένου να διαγωνιστεί μαζί με τις 120 συνολικά καλλονές από όλο τον κόσμο για τον μεγάλο τίτλο της «Μις Κόσμος 2018».

Από την πρώτη μέρα τα 120 πανέμορφα κορίτσια παρέλασαν με παραδοσιακές ενδυμασίες της χώρας τους σε ένα γιορτινό κλίμα στο πλαίσιο του Dances of the World event.

H Μαρία κάνοντας μνεία στις ιέρειες της Αρχαίας Ελλάδος παρέλασε με λιτό λευκό φόρεμα της σχεδιάστριας Τάνιας Χριστοφοράτου συνδυασμένο με χρυσά σανδάλια και φύλλα ελιάς στα μαλλιά της.

Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί στις 8 Δεκεμβρίου από το κανάλι Fox.

Η δεύτερη σπουδαία αναμέτρηση που καλούνται οι διαγωνιζόμενες να λάβουν μέρος και βρίσκεται σε εξέλιξη είναι αυτή που γίνεται για 2η χρονιά και ονομάζεται Head to Head Challenge.

Πρόκειται για μία πολύπλευρη αναμέτρηση όπου οι κοπέλες αφού χωρίστηκαν με κλήρωση σε είκοσι 6αδες καλούνται να προβάλουν τον εαυτό τους μέσα από μια σειρά ερωτήσεων και απαντήσεων για τις ίδιες και το φιλανθρωπικό τους έργο.

Παράλληλα τρέχει μία ψηφοφορία όπου η γνώμη του κοινού θα διαμορφώσει το αποτέλεσμα. Οι 20 νικήτριες πρόκειται να συμμετέχουν στην τελική 40αδα του τελικού.

Μάλιστα, η Ελληνίδα εκπρόσωπος έρχεται μέχρι στιγμής πρώτη σε αυτή τη ψηφοφορία που εξελίσσεται όπου όλοι μπορούν να ψηφίσουν την διαγωνιζόμενη που επιθυμούν.

Οι 7 συνολικά αναμετρήσεις του διαγωνισμού είναι καθοριστικές για την επιλογή της τελικής 40αδας με πιο σημαντική από όλες αυτή του Miss World Beauty with a Purpose.

Έτσι, παρά το μικρό διάστημα της θητείας της ως Μις Ελλάς, η Μαρία με την υποστήριξη της I am One Agency, συμμετέχει σε δράσεις του ιδρύματος Thanal της Ινδίας – όπως άλλωστε και η Σταρ Ελλάς – και έχει ανακηρυχθεί πρέσβειρα καλής θέλησης αυτού του οργανισμού που σκοπό έχει την περίθαλψη μη προνομιούχων άρρωστων ανθρώπων σε ειδικούς χώρους φροντίδας.

Στόχος της είναι και μετά το τέλος του διαγωνισμού να συνεχίσει να συνεισφέρει με κάθε μέσον και τρόπο προς αυτό το σκοπό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments