Ελλάδα

Volotea: Πτήσεις από Αθήνα για Ρόδο το καλοκαίρι του 2019

Volotea: Πτήσεις από Αθήνα για Ρόδο το καλοκαίρι του 2019
Volotea: Προς την Ρόδο θα εκτελούνται 4 πτήσεις εβδομαδιαίως, προς τον Ντουμπρόβνικ 2 εβδομαδιαίως και το Στρασβούργο μία φορά την εβδομάδα.

Volotea: Δρομολόγια στη γραμμή Ρόδος – Αθήνα θ’ αρχίσει να εκτελεί από τον Απρίλιο η ισπανική αεροπορική εταιρεία «Volotea».

Όπως επισήμαναν στελέχη της εταιρείας κατά η διάρκεια σημερινής συνέντευξης τύπου, η εταιρεία ενισχύοντας περισσότερο την παρουσία της στην Αθήνα, θα έχει συνολικά 10 δρομολόγια και τρεις νέους προορισμούς , προχωρά για το 2019 στην στάθμευση και 2ου αεροσκάφους της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, απόρροια των υψηλών πληροτήτων που κατέγραψε φέτος.

Προς την Ρόδο θα εκτελούνται 4 πτήσεις εβδομαδιαίως, προς τον Ντουμπρόβνικ 2 εβδομαδιαίως και το Στρασβούργο μία φορά την εβδομάδα.

Αναφορικά με τα τα σχέδια του 2019 από την Αθήνα, στόχος είναι η πραγματοποίηση πάνω από 4.600 πτήσεων, με προσφερόμενες θέσεις 580.000, οι οποίες είναι αυξημένες κατά 23.000, σε σχέση με το 2018.

Παράλληλα, ο αερομεταφορέας ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη διακοπή του δρομολογίου που συνέδεε την Αθήνα με το Παλέρμο, εξαιτίας χαμηλών πληροτήτων, αντιθέτως σκοπεύει να ενισχύσει – μεταξύ άλλων – τις χειμερινές πτήσεις προς Σαντορίνη, Ηράκλειο και Βενετία.

Τέλος, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, που συνδέει την Ελλάδα με την Ιταλία, από το νέο έτος επεκτείνεται σε Κροατία και Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments