Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (24/11/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (24/11/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για τo Σάββατο (24/11/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (24/11/18).

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται, φωτίζει αυτά που πρέπει να οικοδομήσετε στη ζωή σας με μακροπρόθεσμη οπτική. Είναι γνωστό ότι ο Κρόνος αποζητά την απλότητα, τον δόμηση και τον σχεδιασμό. Επίσης, αφορά την παράδοση και την τήρηση των κανόνων.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, με την Πανσέληνο ακόμη σε ισχύ. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο, με μέτρο και τάξη.

Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του. Ο Ποσειδώνας ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ορθή πορεία. Διατηρήστε την πίστη και την αισιοδοξία σας. Να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά, παρά την ανάγκη που διαχέουν οι Δίδυμοι να είστε πολυπράγμονες!

Σήμερα Σάββατο, θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους και συγγενείς και πιθανόν να γιορτάσετε ένα γεγονός σημαντικό για εσάς. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για αρραβώνα ή γάμο. Σήμερα μπορεί να ανησυχήσετε για την υγεία κάποιου κοντινού σας προσώπου ή να χρειαστεί να το φροντίσετε.

Εάν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάποιος στην οικογένεια σας έχει πει ψέματα ή δεν έχει συμπεριφερθεί σωστά, σήμερα εξαιτίας αυτού θα προκληθούν δυσάρεστες συγκρούσεις και διαμάχες. Σήμερα μπορεί να πάτε ένα αναπάντεχο ταξίδι ή να λάβετε απροσδόκητα νέα από άλλη τοποθεσία.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, το Σάββατο θα είναι μια υπέροχη μέρα, καθώς θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και τις προσδοκίες σας. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, οι επαφές σας με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, θα είναι σημαντικές για εσάς. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερη δουλειά.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, το Σάββατο θα είναι μια δυναμική μέρα, με πολλές δεσμεύσεις που θα πρέπει να διεκπεραιώσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σήμερα μπορεί να χαρείτε με κάποιο δώρο ή κάποιο άλλο όφελος. Αυτή θα είναι μια καλή ημέρα για αγορές ή για τη διευθέτηση ζητημάτων υλικής φύσης.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε προσωπικές ή επαγγελματικές επαφές με μια γυναίκα ή γυναίκες. Θα περιμένετε γεγονότα ή νέα σχετικά με ένα παιδί ή με άτομα νεαρής ηλικίας από τον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας. Το Σάββατο φέρνει νέα σχετικά με τη γέννηση ενός κοριτσιού ή με κάποιο δημόσιο πρόσωπο, μιας επιτυχημένης γυναίκας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο θα υπάρξουν εντάσεις λόγω κάποιας αντιπαράθεσης κυρίως με φίλους. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα είναι κάπως απρόβλεπτη και κρύβει διάφορες ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις. Στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να προκύψει κάποια ένταση λόγω ζήλιας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments