Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (24/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (24/11/18)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (24/11/18).

ζώδια κριός

Μια λύση θα μπορούσε να παρουσιαστεί, αν έχεις αγωνιστεί πρόσφατα για να τη βρεις, στην ερωτική σου ζωή.

Μπορεί να χρειαστεί μια γενναία κίνηση από την πλευρά σου, για να μπεις σε άγνωστα εδάφη, αλλά ήθελες να κάνεις το βήμα εδώ και καιρό. Το μόνο που περίμενες, ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Λοιπόν, αυτή η ώρα έφτασε.

ζώδια ταύρος

Μην πείσεις τον εαυτό σου, ότι μάλλον θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα, σε ότι αφορά μια ερωτική σχέση ή ένα ερωτικό ζήτημα. Γιατί θ’ αρχίσεις να νιώθεις απαισιοδοξία, για τα θέματα, που πρέπει να δεις με θετικό μάτι.

Αν το μόνο που χρειάζεσαι, είναι ένα μικρό σημάδι, πως αξίζει να προσπαθήσεις στα ερωτικά σου, τότε το σύμπαν φαίνεται πρόθυμο να στο παράσχει. Αν κάτι σε εμπνεύσει, τότε θα το κάνεις.

ζώδια δίδυμοι

Ο εραστής σου θα σου αποκαλύψει τί είναι αυτά που περιμένει από σένα. Αν εσύ δεις πως στις ανάγκες του υπάρχει έλλειψη ισορροπίας, τότε μην το παραβλέψεις. Αυτό που πραγματικά θέλει, είναι δα τον διαβεβαιώσεις κάποια φιλόδοξα σχέδιά του. Μπορεί όμως, να είναι και ο τρόπος του, για να δει πόσο πρόθυμη είσαι, να τον υποστηρίξεις. Θύμισέ του λοιπόν, τί ακριβώς σημαίνει η λέξη « συνεργασία».

ζώδια καρκίνος

Ένα ζήτημα μπορεί να προκύψει σήμερα, που αφορά το τι είναι και δεν είναι «δική σου δουλειά» στην ερωτική σου σχέση. Όσο κι αν ο εραστής σου είναι πρόθυμος να σε μπλέξει με κάτι στη ζωή του, ίσως χρειαστεί να καταλάβει, γιατί νιώθεις αποστασιοποιημένη με τον τρόπο σου. Δεν γίνεσαι σκληρή, ξεκαθαρίζοντας τη θέση σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να υπάρχουν όρια, για το πόσο προετοιμασμένη είσαι να κάνεις σχέση με κάποιον που το παίζει δύσκολος.

ζώδια λέων

Ο εραστής σου, μπορεί να αμφισβητήσει την επιθυμία σου, να εξερευνήσεις ή να ακολουθήσεις κάτι μόνη σου. Εσύ ξέρεις όμως, ότι ωφελεί και τους δυο σας… γι’ αυτό, μάλλον θα χρειαστεί να του το διασαφηνίσεις. Κάτι αναφορικά με ένα σχέδιο που περιλαμβάνει και τους δυο σας, μπορεί να χρειαστεί να αναλάβεις την πρωτοβουλία και να το εξερευνήσεις μόνη σου, πριν το αποκαλύψεις. Η κοσμική αποστολή σου, περιλαμβάνει την εξισορρόπηση των προσωπικών σου συμφερόντων ή επιδιώξεων, με αυτά που μπορούν και πρέπει να μοιραστούν.

ζώδια παρθένος

Νιώθεις περίεργα για ένα ερωτικό ζήτημα που δημιουργήθηκε στη σχέση σου και σ’ ενοχλεί ή έχει εξάψει τη φαντασία σου. Αντί να διακινδυνεύσεις να βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα, ρώτησε τον εραστή σου για ό,τι σ’ ενοχλεί. Η διαφάνεια ενθαρρύνει το άνοιγμα ανάμεσά σας, και το ταίρι σου, μπορεί να σταματήσει όλες τις εικασίες σου, γρήγορα και καθησυχαστικά.

ζώδια ζυγός

Τα επίπεδα του πάθους σου, θα ενισχυθούν θαυμάσια, αλλά θα μπορούσαν επίσης να είναι υπερβολικά δυνατά, αν δεν είσαι προσεκτική. Μια πιο χαλαρή προσέγγιση θα είναι πιο παραγωγική. Ο σύντροφός σου, μπορεί να είναι ευτυχής που υπόκειται την ένταση των συναισθημάτων σου, αλλά θα αγωνιστεί για να συμβαδίσει μαζί τους. Συνδέσου καλύτερα με την αισθησιακή πλευρά σου και άσε το πάθος για λίγο στην άκρη ώστε να εφαρμοστεί με φειδώ.

ζώδια σκορπιός

Όμορφο πράγμα να κοιτάς το μέλλον που μπορεί να σου προσφέρει άνεση και ηρεμία. Αλλά αυτή η ματιά, θα έχει σαν αποτέλεσμα το γεγονός πως πρέπει να επικεντρωθείς σ’ ένα θέμα της παρούσης στιγμής. Προκειμένου η σχέση σου να προχωρήσει και να αποκτήσει μεγαλύτερη αίσθηση σταθερότητας, μπορείς να βρεις αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σου εδώ και τώρα και παράλληλα να εμπνευσθείς, απ’ αυτό που φαίνεται στον ορίζοντα. Χρειάζεσαι κάτι φιλόδοξο για να επιδιώξεις, γι’ αυτό ας είναι αυτό, το κίνητρό σου τώρα.

ζώδια τοξότης

Μπορεί να είναι απαραίτητο να είσαι ρεαλίστρια σήμερα ή ακόμα και να αποδεχτείς αυτά που αισθάνεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο. Θα μπορούσες να αρνηθείς ορισμένα συναισθήματα που γνωρίζεις όμως βαθιά μέσα σου, πως είναι η γυμνή αλήθεια. Η Σελήνη εξακολουθεί να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις και μπορεί να σε κάνει πιο ευαίσθητη, με τα συναισθήματά σου. Μια αργή και σταδιακή προσέγγιση μπορεί να σου εξασφαλίσει πως θ’ ανακοινώσεις μόνο ό, τι σε κάνει ευτυχισμένη να πεις… κι αυτό μπορεί να είναι αρκετό για κάποιον, ώστε να πάρει το μήνυμα.

ζώδια αιγόκερως

Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις σήμερα τον εραστή σου, μπορεί να δημιουργηθούν επιπλοκές, σε περίπτωση που προσπαθήσεις, περισσότερο απ’ ότι είναι απαραίτητο. Το γεγονός ότι μπορείς να δεις ξεκάθαρα τι θέλεις να πετύχεις στην προσωπική σου ζωή, είναι χρήσιμο. Ίσως όμως φανεί απαραίτητο να απομακρύνεις την παραδοχή σου, για τα συναισθήματα του συντρόφου σου, Μπορεί να μην έχεις βγάλει λάθος συμπέρασμα, αλλά η νωθρότητα από την πλευρά σου, θα οδηγήσει στην επιθυμία σου, να είχες κρατήσει μερικά μυστικά για τον εαυτό σου.

ζώδια υδροχόος

Όσο κι αν έχεις μπει στον πειρασμό να εξομολογηθείς τα συναισθήματα ή τις προθέσεις σου στον εραστή σου, ο ουρανός σε συμβουλεύει, να αξιολογήσεις πιο διεξοδικά πρώτα τη σχέση σου. Η πρόθεσή σου να γνωστοποιήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, σαφώς και είναι καλό για σένα. Όμως η συζήτηση μπορεί να καταλήξει να γίνει, λίγο- πολύ μονόπλευρη Προσπάθησε σήμερα τουλάχιστον, να κρατήσεις ισορροπίες στις μεταξύ σας συζητήσεις.

ζώδια ιχθύες

Για να ξεπεράσεις σήμερα ένα πρόβλημα στα ερωτικά σου, μπορεί να χρειαστεί να δείξεις βαθιά συμπόνια και συμπάθεια. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να γίνεις η φωνή της λογικής για κάτι, με το οποίο ο εραστής σου δυσκολεύεται. Ακόμη κι αν δε σ’ εκτιμήσει, επειδή θα του επισημάνεις πως πρέπει ν’ αντιμετωπίσει ρεαλιστικά το πρόβλημα, εσύ ενθάρρυνέ τον να το κάνει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments