Αθλητισμός

Ίβιτσα Όσιμ: Υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό

Ίβιτσα Όσιμ: Υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό
Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο Ίβιτσα Όσιμ στην Ιαπωνία.

Ο Ίβιτσα Όσιμ με αφορμή την κυκλοφορία ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή του παραχώρησε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, την Ιαπωνία αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Ίβιτσα Όσιμ είπε το εξής:

“Όταν έπαθα εγκεφαλικό στη Ιαπωνία είπα στη γυναίκα μου πως εάν πεθάνω είναι καλύτερα να βρίσκομαι στο Σαράγεβο και όχι εδώ”.

Ο Όσιμ μίλησε και για το ματς της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας με την Εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ του 1990: “Έλεγα στους παίκτες μου μην αγγίζετε τον Μαραντόνα. Μην τον πλησιάζετε θα πέσει μόνος του. Ο διαιτητής απέβαλε τον Σαμπανάτζοβιτς σε αυτό το παιχνίδι. Έτσι είναι η ζωή”.

Στη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας, ο Όσιμ πέρασε και από την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας τον Παναθηναϊκό. Μιλώντας για την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, είπε πως “ήμουν στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ήμουν εγώ. Μου τηλεφωνούσαν από το Σαράγεβο και κάθε φορά μου έλεγαν πως έπεσε βόμβα και μου εξηγούσαν ποιο σκοτώθηκαν και ποιοι τραυματίστηκαν. Δεν μπορούσα να το αντέξω αυτό”.

Για τη παρουσία του στην Ιαπωνία, έχοντας εργαστεί και σε σύλλογο και στην εθνική ομάδα, ο Όσιμ δήλωσε: “Δούλεψα στην Τζεφ και την Εθνική Ιαπωνίας. Ωραία χώρας, με ευχάριστη ζωή και καλές απολαβές. Γράφτηκαν για μένα 17 βιβλία και ένα από αυτά πούλησε 400.000 αντίτυπα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments