Υγεία

Λάδι από σπόρους σταφυλιού: Η τέλεια αντιγήρανση για πολύ κολλαγόνο

Λάδι από σπόρους σταφυλιού: Η τέλεια αντιγήρανση για πολύ κολλαγόνο
Λάδι από σπόρους σταφυλιού: Είναι ιδανικό για το λιπαρό δέρμα.

Λάδι από σπόρους σταφυλιού : Πάνω από τις μισές μελέτες που αναφέρονται στα μυστικά μακροζωίας των υπερηλίκων (όλων όσων αγγίζουν τα 90 και ξεπερνούν τα 100) αναφέρονται σε μια τακτική συνήθεια αυτών των ανθρώπων.

Πίνουν κάθε πρωί νηστικοί ένα φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ κόκκινο κρασί.

Οι έρευνες της κοσμητολογίας πάντως, δείχνουν ότι αυξάνει το κολλαγόνο.

Υποστηρίζουν ακόμη, πως τα βιοφλαβονοειδή, βασικά συστατικά των σταφυλιών, εμποδίζουν τη βλαβερή επίδραση των ελεύθερων ριζών.

Τα μοντέλα λένε πως το χρησιμοποιούν για την φροντίδα του σώματος και οι εταιρείες καλλυντικών το προσθέτουν στις μάσκες ομορφιάς τους όταν θέλουν οι πελάτισσες τους να λάμπουν.

Και πράγματι κατά την εφαρμογή του, το λάδι σταφυλιού, αφήνει ένα απόλυτα λαμπερό δέρμα. Αποτοξινώνει και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι το ιδανικό λάδι που θα ενισχύσει και θα διατηρήσει το κολλαγόνο στην επιδερμίδα σου.

Πολύ συχνά οι θεραπευτές το προτείνουν στην αρχή της άνοιξης όταν οι γυναίκες έχουν κουραστεί (αυτές και το δέρμα τους) από τις επιθέσεις του καιρού, της κάπνας στους κλειστούς χώρους ή την κακή διατροφή.

Το λάδι σταφυλιού είναι ιδανικό λάδι για να ξυπνήσει και να αναζωογoνήσει το δέρμα ώστε να υποδεχθεί λαμπερό το καλοκαίρι. Όμως με αυτόν τον τρόπο χρήσης αδικείται καθώς μπορεί μια γυναίκα να το χρησιμοποιεί όλο τον χρόνο.

Πολλές γυναίκες επίσης, το χρησιμοποιούν σε όλο τους το σώμα αμέσως μετά το μπάνιο για να γλιτώσουν τις ραγάδες της ηλικίας ή της εγκυμοσύνης.

Είναι ιδανικό λάδι για το λιπαρό δέρμα.

Απλώς θα χρειαστεί να βάλετε λίγες σταγόνες για να εξομαλύνεται την υφή του δέρματος σας και να διαγράψετε τις ανταισθητικές κοκκινίλες που αφήνει στο πέρασμα της η ακμή.

Λίγες σταγόνες για το ερεθισμένο λιπαρό δέρμα αρκούν!

Είναι ιδανικό όμως και για τα ξηρά δέρματα που έχουν χάσει την ισορροπία τους. Για τα μάτια αποτελεί εξαίρετο αντιρυτιδικό προϊόν, αλλά και πολύ καλό “διαγραφέα” των μαύρων κύκλων στην περιοχή. Οι ραγάδες με καθημερινή χρήση εξαφανίζονται και το δέρμα λειαίνει.

Μπορείτε αν αγαπάτε την παρασκευή σαπουνιών, να δημιουργήσετε το δικό σας σαπούνι με αυτό το λάδι, ώστε να απολαμβάνετε συνέχεια τα οφέλη του μια που έτσι κι αλλιώς είναι ένα εξαιρετικό λάδι περιποίησης και αγνής φροντίδας σε πρόσωπο και σώμα.

Είναι πολύ πλούσιο σε Λινολεϊκό Οξύ (Lineloid Acid) το οποίο έχει εκπληκτικές ιδιότητες. Το Λινολεϊκό Οξύ αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.Είναι εξαιρετικά πλούσιο και σε βιταμίνη Ε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments