Αθλητισμός

Χειρότερες φανέλες ομάδων: Ποιες ήταν οι πιο κακόγουστες (pics)

Χειρότερες φανέλες ομάδων: Ποιες ήταν οι πιο κακόγουστες (pics)
Χειρότερες φανέλες ομάδων: Οι ομάδες έχουν παρουσιάσει διάφορες παράξενες φανέλες κατά καιρούς.

Χειρότερες φανέλες ομάδων: Η φανέλα για τις ομάδες είναι ίσως σημαντικότερη και από τα τρόπαια της. Οι εκφράσεις “μάτωσαν για την φανέλα”, “είναι βαριά η φανέλα..” κλπ, μόνο τυχαίες δεν είναι.

Η φανέλα έχει ταυτιστεί απόλυτα με την ιδέα της κάθε ομάδας και σίγουρα μαζί με τα τρόπαια και την έδρα, είναι τα βασικότερα στοιχεία του κάθε συλλόγου.

Κάθε χρόνο οι ομάδες παρουσιάζουν τις φανέλες της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κάποιες φορές οι φανέλες αρέσουν τόσο που γίνονται ανάρπαστες από τους φιλάθλους, όμως υπάρχουν και κάποιες εμφανίσεις (τις περισσότερες φορές οι λεγόμενες “δεύτερες εμφανίσεις” και όχι οι βασικές), οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί αρκετά κακόγουστες και επάξια θα κέρδιζαν ένα βραβείο “κιτς”, αν υπήρχε ανάλογος διαγωνισμός.

Μάλιστα, αρκετές από τις μεγάλες ομάδες έχουν πέσει σε αυτό το… ατόπημα της κακογουστιάς.

Ξεκινώντας από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας:

Παναθηναϊκός (2006-07)

Ο Παναθηναϊκός είχε αγωνιστεί την χρονιά εκείνη με μια λαχανί και μάλιστα φωσφόριζε. Μάλιστα οι παίκτες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και σχολικοί τροχονόμοι όταν τις φορούσαν ένω δεν αποδείχτηκαν και καθόλου γούρικες αφού συνδέθηκαν επιπλέον με την απώλεια του Κυπέλλου από τη Λάρισα.

Ολυμπιακός (2003-04)

Η φανέλα αυτής της χρονιάς για τον Ολυμπιακό, δεν ήταν τόσο κακόγουστη όμως έμοιαζε υπερβολικά με εκείνη του Άγιαξ και επίσης είναι από τις ελάχιστες που δεν αγαπήθηκε και τόσο από τον κόσμο.

ΑΕΚ (2016-17)

H AEK είχε παρουσιάσει την χρονιά εκείνη μια φανέλα που λόγω χρώματος, φούξια, σίγουρα θα ενθουσίασε το γυναικείο κοινό όχι όμως και το αντρικό.

Η φανέλα μάλιστα αποτέλεσε αντικείμενο καζούρας από τους αντιπάλους ενώ, επίσης δεν φάνηκε γούρικη με αποτέλεσμα να αποτελέσει… παρελθόν.

ΠΑΟΚ (1987-88)

Η φανέλα με την λεπτή ρίγα και το λογότυπο “ΑΓΝΟ” μπροστά, έμοιαζε πιο πολύ για φανέλα μπέιζμπολ παρά για μεγάλης ελληνικής ομάδας. Οι ρίγες έμοιαζαν με ζωγραφιά στο χέρι και μάλιστα με μαρκαδόρο.

Δεν έχουν πέσει όμως μόνο ελληνικές ομάδες στο ατόπημα που πρέπει να είχε επέμβει η “αστυνομία μόδας”, όπως λένε και στις γυναικείες παρέες, αλλά και ομάδες από όλο τον κόσμο.

Μερικά παραδείγματα

Μόναχο 1860

Η “φλυαρία” στην φανέλα αυτή είναι εμφανής. Όπως θα έλεγαν και κριτές μόδας αν έβλεπαν αυτή την φανέλα σε κάποιο ριάλιτι.

Άρσεναλ 1992-93

Και ενώ η ομάδα αυτή δεν μας έχει συνηθίσει σε κακογουστιά, ωστόσο την χρονιά εκείνη ίσως θα έπρεπε να το είχαν σκεφτεί καλύτερα πριν παρουσιάσουν αυτή την φανέλα. Η φανέλα με το κίτρινο και τα.. γεωμετρικά σχήματα μάλλον θα πρέπει να ξεχαστεί.

Εθνική Αυστραλίας

Η φανέλα αυτή θυμίζει τα πουκάμισα που φοράνε οι νιόπαντροι σύζυγοι που ετοιμάζονται να πάνε στη Χαβάη για ταξίδι του μέλιτος. Εν ολίγοις θυμίζει χαβανέζικο πουκάμισο, που σε κάθε περίπτωση είναι ευχάριστο, ωστόσο για φανέλα ήταν μάλλον… λίγη. Ειδικά όταν μιλάμε για αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments