Διεθνή

Τα δέκα πιο ακριβά προϊόντα στον κόσμο (pics&vid)

Τα δέκα πιο ακριβά προϊόντα στον κόσμο (pics&vid)
Μπουκάλι νερού που αξίζει χιλιάδες δολάρια, σαπούνι με χρυσό, παπούτσια 3 εκατομμυρίων και σούπα 200 δολαρίων είναι μερικές απολαύσεις που μόνοι οι λίγοι και οι εκλεκτοί μπορούν να αγοράσουν.

Για μερικούς ανθρώπους το χρήμα ρέει άφθονο… Και όταν είσαι τόσο πλούσιος που δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα λεφτά σου, τα… σκορπάς σε άχρηστα προϊόντα, που κοστίζουν μια περιουσία. Μπουκάλι νερού που αξίζει χιλιάδες δολάρια, σαπούνι με χρυσό, παπούτσια 3 εκατομμυρίων και σούπα 200 δολαρίων είναι μερικές απολαύσεις που μόνοι οι λίγοι και οι εκλεκτοί μπορούν να αγοράσουν.

Ο μέσος άνθρωπος μπορεί να πίνει ένα απλό… ταπεινό νερό, αν έχεις όμως χρήματα για να ξοδέψεις, μπορεί να δώσεις και 60.000 δολάρια για ένα μπουκάλι. Ο καλλιτέχνης Fernando Alta Mirano δημιούργησε το νερό “Acqua di cristallo tributo am modigliani”.

Αυτό περιλαμβάνει νερό από πηγές της Γαλλίας, τα νησιά Φίτζι και παγωμένο νερό της Ισλανδίας. Το μπουκάλι έχει διακοσμηθεί με 24 καράτια χρυσού. Όσοι έχουν να διαθέσουν τόσα πολλά για ένα μπουκάλι νερό, πιθανώς να πηγαίνουν για πίτσα στο “Stereston pizza restaurant” της περιοχής Richmond στη Βιρτζίνια. Ένα εστιατόριο που προσφέρει πίτσα 850 δολαρίων.

Η πίτσα seenay, την οποία έφτιαξε για πρώτη φορά στο μαγαζί του ο Nader Hatami, αποτελείται από αστακό, χαβιάρι, σολομό και τρούφες. Όσοι την έχουν δοκιμάσει, λένε ότι η γεύση της είναι ανεκτίμητης αξίας… Και όταν βρίσκονται στη χώνεψη μετά από το φαγητό, ένας καφές είναι ό,τι πρέπει. Σίγουρα ανάμεσα στις κορυφαίες τους επιλογές, θα είναι ο καφές  “cat poop”, που κοστίζει 80 δολάρια το φλιτζάνι και φτιάχνεται από τα περιττώματα μοσχογαλής ζώων.

Τα ζώα αυτά τρώνε τους κόκκους καφέ και εξάγουν ό,τι δεν μπορούν να κάνουν πέψη. Και όμως… ύστερα τα τα κόπρανα της αγριόγατας στην Ινδονησία χρησιμοποιούνται για τον πιο ακριβό καφέ του κόσμου. Όταν η πολυτέλεια πηγαίνει σε άλλο επίπεδο, κάπου εκεί έρχεται και  το “χρυσό μπάνιο” που κόστισε 5 εκατομμύρια για την κατασκευή του.

Ο Lam Sai Wing, έφτιαξε τις πιο ακριβές τουαλέτες σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Hong Kong. Στις τουαλέτες έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν αγοράσει κοσμήματα από το μαγαζί που η αξία τους ξεπερνά τα 100 δολάρια. Το μπάνιο περιλαμβάνει τα πάντα σε χρυσό. Χρυσή τουαλέτα, χρυσό καλαθάκι απορριμάτων, χρυσοί νιπτήρες και χρυσή βάση για χαρτί τουαλέτας…

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments