Διεθνή

Ξυλουργός στην Ολλανδία έφτιαξε αντίγραφο της Κιβωτού του Νώε – Που θέλει να ταξιδέψει (pics&vid)

Ξυλουργός στην Ολλανδία έφτιαξε αντίγραφο της Κιβωτού του Νώε – Που θέλει να ταξιδέψει (pics&vid)
Ένας ξυλουργός από την Ολλανδία έκανε κάτι που μοιάζει... μαγικό! Δείτε το σε φωτογραφίες και βίντεο.

Ένας Ολλανδός ξυλουργός που έφτιαξε την κιβωτό του Νώε σε πραγματικές διαστάσεις ανακοίνωσε ότι θέλει να πλεύσει με το 2.500 τόνων πλοίο προς το Ισραήλ.

Η ξύλινη κιβωτός του Γιόχαν Χούιμπερς κατασκευάστηκε πριν από 6 χρόνια και κόστισε περίπου 1.5 εκατομμύριο ευρώ και προς το παρόν είναι ένα δημοφιλές αξιοθέατο στο Ντόρντρεχτ στο νότιο Άμστερνταμ.

Ωστόσο, πρόσφατα ο Χούιμπερς δήλωσε ότι θέλει να πάει με την κιβωτό του στην “γη του θεού” και ψάχνει δωρεές από καλούς Σαμαρείτες για να καταφέρει να πάει εκεί.

“Ο προτιμώμενος προορισμός μου για την κιβωτό είναι το Ισραήλ”, ανέφερε ο 60χρονος Χούιμπερς.

“Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό αλλά πιστεύω όλα όσα είναι γραμμένα σε αυτό το βιβλίο”, δήλωσε υποδεικνύοντας ένα αντίγραφο της εβραϊκής βίβλου μεταφρασμένης στα Ολλανδικά.

H κιβωτός έχει μήκος 125 μέτρα, πλάτος 30 μέτρα και ύψος 23 μέτρα. Ο Γιόχαν Χούιμπερς ψάχνει περίπου 1.3 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για να μπορέσει να ταξιδέψει στο Ισραήλ με την κιβωτό του.

“Είναι ένα αντίγραφο του πλοίου του Θεού, οπότε έχει σημασία να το πάω στην γη του Θεού”, ανέφερε ο Γιόχαν. Μέσα στην κιβωτό υπάρχουν αντίγραφα ζώων όπως αναφέρεται και στην Βίβλο και είναι στην διάθεση των επισκεπτών.

“Μου αρέσει η χώρα και οι άνθρωποι. Δεν υπακούν, κάνουν ό,τι θέλουν, οδηγούν σαν τρελοί, σπρώχνουν ενώ περιμένουν στην ουρά και δεν ακούνε κανένα. Ακριβώς όπως εγώ”, ανέφερε ο Γιόχαν για τους Ισραηλίτες.

Μέχρι στιγμής ο Χούιμπερς έχει μόλις μερικές χιλιάδες ευρώ στην διάθεσή του και θα χρειαστεί ένα θαύμα για να πετύχει τον στόχο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments