Lifestyle

Κατερίνα Καλαγκμπόρ: Η καλλονή που είχε επιλέξει ο Καμμένος για την νεολαία του (pics)

Κατερίνα Καλαγκμπόρ: Η καλλονή που είχε επιλέξει ο Καμμένος για την νεολαία του (pics)
Η Κατερίνα Καλαγκμπόρ έχει μαγέψει στο παρελθόν με τις πόζες της.

Άκρως εντυπωσιακή είναι η πρώην εκπρόσωπος Τύπου στη νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, η οποία παλαιότερα είχε και ένα μικρό φλερτ με την Νέα Δημοκρατία. Ο λόγος για την Κατερίνα Καλαγκμπόρ.

Η Κατερίνα που έχει γεννηθεί στην Σερβία, αλλά κατάγεται από την Νιγηρία μεγάλωσε στην Ελλάδα και αρκετές φορές έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ με δηλώσεις της.

«Η γειτόνισσα που είχα παλαιότερα με φλέρταρε έντονα και μέσα από τη σχέση που είχαμε αναπτύξει έμαθα για το lifestyle τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τον ρατσισμό. Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και αν μου άρεσε δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω σχέση μαζί της. Εξάλλου στο παρελθόν έχει τύχει να φιληθώ με γυναίκα χωρίς να προβώ σε σεξουαλική πράξη, παρόλο που μου άρεσε πολύ εμφανισιακά όπως κι εγώ σε αυτήν. Αλλά δεν καταφέραμε να συναντηθούμε όπως είχαμε συμφωνήσει. Τώρα λόγω του βιβλίου θα το κάνω το ραντεβού μαζί της, ώστε να ολοκληρωθεί και η πράξη, για να μπορώ να μεταφέρω μετά σε γραπτό λόγο την εμπειρία», είχε πει η Κατερίνα Καλαγκμπόρ.

Δείτε την πρώην εκπρόσωπο Τύπου  στη νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments