Αυτοκίνητο

Opel: Γιορτάζει τα 120 χρόνια λειτουργίας της με ειδικές εκδόσεις «120 Edition»

Opel: Γιορτάζει τα 120 χρόνια λειτουργίας της με ειδικές εκδόσεις «120 Edition»
H Opel θα τις λανσάρει στα μοντέλα Corsa, στο Astra, στο Crossland X, στο Mokka X, στο Grandland X και στο επιβλητικό Insignia.

Τα 120 χρόνια λειτουργίας θα γιορτάσει του χρόνου η Opel.

Για τον λόγο αυτό θα λανσάρει τις ειδικές εκδόσεις «120 Edition» στα μοντέλα Corsa, στο Astra, στο Crossland X, στο Mokka X, στο Grandland X και στο επιβλητικό Insignia όπου θα διαθέτουν πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών, στιλιστικών στοιχείων και συστημάτων άνεσης.

Η παραγγελιοληψία για τις αυτές τις ειδικές εκδόσεις «120 Edition» ήδη ξεκίνησε και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν και την απαρχή μιας νέας πορεία στην εταιρεία η οποία κατάφερε τα τελευταία χρόνια να περάσει στην κερδοφορία.

Τα μοντέλα της σειράς «120 Edition» είναι εντυπωσιακά, με ηλεκτρονικό κλιματισμό ECC, κομψές ζάντες αλουμινίου, στοιχεία χρωμίου, κατώφλια θυρών και ειδικά βελούδινα πατάκια με τα λογότυπα «Opel» και φυσικά «120» χρόνια.

Η ειδική έκδοση του 5-θυρου Corsa ήδη διατίθεται από 12.080 € , για το επετειακό Astra, οι τιμές ξεκινούν από 16.900 € και για το Crossland X αντίστοιχα από 16.850 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments