Ελλάδα

Κώστας Κεντέρης: Το νέο του “χρυσό” μετά το Σίδνεϊ (pics)

Κώστας Κεντέρης: Το νέο του “χρυσό” μετά το Σίδνεϊ (pics)
O Κώστας Κεντέρης μετά τον αθλητισμό ασχολήθηκε με τον... τουρισμό και όπως φαίνεται τα καταφέρνει αρκετά καλά και εκεί.

Ο Κώστας Κεντέρης πέτυχε άλλη μια σημαντική διάκριση, αυτήν την φορά όχι στον αθλητισμό, αλλά στον τουρισμό αφού το ξενοδοχείο του χρυσού ολυμπιονίκη στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια πέτυχε μια σημαντική διάκριση.

Συγκεκριμένα, το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa πρεσβευτής του Ελληνικού Ορεινού Τουρισμού στα Παγκόσμια βραβεία World Luxury Hotel Awards 2018, ψηφίσθηκε ως το Καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη.

Το κτίσμα, που σήμερα θεωρείται από τους πιο luxury προορισμούς στην Ελλάδα, ανήκε στην οικογένεια της γυναίκας του και ανακαινίστηκε το 2007 με χρήματα που επένδυσε από κοινού το ζευγάρι, με πέτρες που έφτασαν από τα Ιωάννινα σμιλευμένες από έμπειρους τεχνίτες που ήρθαν αποκλειστικά από την Αλβανία και τη Ρουμανία

Το «Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa» αποτελείται από τέσσερα κτίρια, παραμένει ανοιχτό όλο τον χρόνο και διαθέτει 29 δωμάτια και σουίτες, χώρους σπα με σάουνα, χαμάμ και πισίνα.

Πάρτε μια γεύση από τον “παράδεισο” που έχει φτιάξει ο Κώστας Κεντέρης:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments