Τεχνολογία

Πέντε επικίνδυνες εφαρμογές που έχουμε όλοι στα κινητά μας και πρέπει να σβήσουμε άμεσα [pics]

Πέντε επικίνδυνες εφαρμογές που έχουμε όλοι στα κινητά μας και πρέπει να σβήσουμε άμεσα [pics]
Τα κινητά μας κινδυνεύουν από διάφορες εφαρμογές... υπεράνω πάσης υποψίας. Δείτε τη λίστα!

PagΤο Google Play είναι ένα καλό μέρος για νέους προγραμματιστές που θέλουν να φτιάξουν την δική τους εφαρμογή. Αλλά δυστυχώς, δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις. Και κάποιες εφαρμογές είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τα κινητά μας.

Δείτε ποιες είναι αυτές οι εφαρμογές που καλό θα ήταν να τις αποφεύγετε:

– Εφαρμογές για τον καιρό

Ενώ είναι πολύ δημοφιλείς, έχουν βρεθεί αρκετές τέτοιες εφαρμογές με ιούς. Είναι πιο ασφαλές να κοιτάτε τον καιρό μέσα από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

– Βελτιστοποιητές

Τέτοια προγράμματα καθαρίζουν την cache και σβήνουν προγράμματα που δεν χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, τα περισσότερα κινητά έχουν ήδη αυτή την λειτουργία και έτσι αυτές οι εφαρμογές είναι άχρηστες. Το μόνο που θα κάνουν είναι να τελειώνουν την μπαταρία σας πιο γρήγορα.

– Ενσωματωμένα προγράμματα περιήγησης

Συνήθως είναι αργά αυτά τα προγράμματα και αντίθετα με τον Google Chrome, δεν έχουν προστασία δεδομένων και μειώνουν την απόδοση του συστήματος.

– Ανιχνευτές ψέματος

Αυτές οι εφαρμογές έχουν φτιαχτεί για πλάκα και δεν είναι αξιόπιστες. Όπως και άλλες παρόμοιες εφαρμογές, καταναλώνουν πόρους και μπαταρία από το κινητό και επίσης έχουν πρόσβαση στις επαφές και τα προσωπικά σας δεδομένα.

– Antivirus από άγνωστες εταιρείες

Όταν άρχισαν να κλέβουν δεδομένα από τα κινητά, βγήκαν και οι εφαρμογές αυτές. Και τότε, οι χάκερ είχαν την ιδέα να φτιάξουν τα δικά τους antivirus. Αυτές οι εφαρμογές κλέβουν προσωπικά δεδομένα και μπορούν ακόμα και να μπλοκάρουν το κινητό σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments