Αθλητισμός

Ο Σάββας Παντελίδης και το – μεταγραφικό – παρασκήνιο με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Σάββας Παντελίδης και το – μεταγραφικό –  παρασκήνιο με τον Αστέρα Τρίπολης
Ο Σάββας Παντελίδης ζήτησε μεταγραφές και μάλιστα να έχει λόγο σε αυτές. Αλλά η απάντηση που πήρε τον έφερε εκτός Τρίπολης.

Αρκετό παρασκήνιο κρύβεται πίσω από το διαζύγιο που είχε ο Σάββας Παντελίδης με τον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να αναλάβει τον πάγκο του Άρη.

Παρασκήνιο που είχε να κάνει κυρίως με μεταγραφικά θέματα και με μια κουβέντα που είχε με τους ιδιοκτήτες του Αστέρα γύρω από την ενίσχυση του συλλόγου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει to10.gr, όταν εμφανίστηκε η προοπτική του Αρη, ο Παντελίδης ζήτησε ακρόαση από τους ιδιοκτήτες της αρκαδικής ομάδας. Και πράγματι, το πολυπόθητο ραντεβού έγινε. Σε αυτό ο Ελληνας τεχνικός ζήτησε να μάθει τους στόχους της ομάδας για την τρέχουσα χρονιά.

Καθώς, όπως εξήγησε, εάν η διοίκηση ήθελε να «χτυπήσει» τις θέσεις της Ευρώπης, θα έπρεπε να βάλει το χέρι στην τσέπη και να προχωρήσει σε 4-5 σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Ενώ ζήτησε να έχει και ο ίδιος λόγο στις επιλογές.

Σε αυτό το τελευταίο, λοιπόν, άκουσε την ατάκα «τις μεταγραφές τις κάνω εγώ…».

Και κάπως έτσι η συνεργασία τελείωσε, με τον Αστέρα να προσλαμβάνει τον Παράσχο και τον Παντελίδη να ανηφορίζει για τη Θεσσαλονίκη και την πρόκληση του Αρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments