Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Δευτέρα (3/12/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Δευτέρα (3/12/18)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Δευτέρα (3/12/18).

Ζώδια Κριός

Σήμερα αισθάνεστε σαν να πρωταγωνιστείτε σε ταινία δράσης!

Προσπαθήστε να βρείτε κάποιον/α που να μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας και προκαλέστε τους να σας συναγωνιστούν στην αναζήτηση της περιπέτειας.

Ζώδια Ταύρος

Δεν είναι κακό να αισθάνεστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά σας αλλά καμιά φορά η υπερβολική περηφάνια μπορεί να εκληφθεί ως αλαζονεία. Δοκιμάστε μια πιο διακριτική προσέγγιση και αφήστε τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους κάποια από τα χαρίσματά σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι μια πολύ καλή μέρα για να επιδοθείτε σε δραστηριότητες που θα ακονίσουν το μυαλό σας. Πηγαίνετε να δείτε μια σινεφίλ ταινία ή να παρακολουθήσετε μια διάλεξη στο πανεπιστήμιο της πόλης σας – και μετά συζητήστε για όσα είδατε με άλλους ανθρώπους. Θα περάσετε όμορφα ανταλλάσσοντας απόψεις!

Ζώδια Καρκίνος

Βρίσκετε εκατομμύρια λόγους για να συναντηθείτε μέσα στην εβδομάδα και μιλάτε με τις ώρες στο διαδίκτυο. Φαίνεται ότι αυτός/αυτή ο/η «φίλος/η» σας γίνεται κάτι περισσότερο. Αν η στιγμή είναι κατάλληλη κάντε την κίνηση σας και ανακαλύψτε αν η σχέση μεταξύ σας μπορεί να οδηγηθεί κάπου.

Ζώδια Λέων

Οι φίλοι σας θεωρούν ότι είστε γενναιόδωροι, είτε όταν διοργανώνετε υπέροχα πάρτι γενεθλίων είτε όταν είστε εκεί για να ακούσετε όποιον σας έχει ανάγκη. Ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν επάνω σας, οπότε τώρα που εσείς χρειάζεστε υποστήριξη είναι δίπλα σας.

Ζώδια Παρθένος

Ποιος/α είναι αυτός/ή ο/η γοητευτικός/ή άγνωστος/η που βλέπετε διαρκώς στο αγαπημένο σας στέκι; Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνετε λίγη έρευνα, οπότε ξεκινήστε να ρωτάτε τριγύρω και δείτε τι θα ανακαλύψετε. Αν με όσα μάθετε σας εξαφθεί περισσότερο η περιέργεια, κάντε την κίνησή σας!

Ζώδια Ζυγός

Αν κάποιος/α σας προκαλεί προβλήματα, τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσετε. Αν φανείτε ειλικρινείς θα μπορέσετε να πείτε αυτό που θέλετε χωρίς να προκληθεί κάποια σύγκρουση. Βεβαιωθείτε ότι θα έχετε συγκεντρώσει τις σκέψεις σας από πριν – είναι ευκολότερο από ότι νομίζετε!

Ζώδια Σκορπιός

Είστε υπέροχοι και το ξέρετε. Ωστόσο προσπαθήστε να μην το πάρετε πολύ πάνω σας – δε χρειάζεται να μιλάτε σε όλους για τα προτερήματα σας. Αφήστε τους άλλους να ανακαλύψουν και κάτι από μόνοι τους.

Ζώδια Τοξότης

Τώρα ήρθε η ώρα να προγραμματίσετε την επόμενη απόδρασή σας. Να επιλέξετε μια πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή ή κάποιο θέρετρο για χαλάρωση; Ο,τι και αν επιλέξετε αν είστε κάπου χωρίς να αισθάνεστε καμία πίεση, θα ηρεμήσετε και θα επιδοθείτε σε μαραθώνιο φλερτ.

Ζώδια Αιγόκερως

Έχετε τον έλεγχο σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, όμως, καλό είναι πότε-πότε να αφήνετε και κάποιον άλλον να αναλαμβάνει τα ηνία. Κάντε ένα βήμα πίσω και ακολουθήστε τα σχέδια κάποιου άλλου για αλλαγή.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά κάποιες αντιλήψεις που έχετε για τον έρωτα. Επειδή μέχρι τώρα κάνατε τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο, δε σημαίνει ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Κάντε ένα πείραμα – σήμερα κάντε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θα κάνατε συνήθως. Αν τα αποτελέσματα σας ικανοποιήσουν, συνεχίστε έτσι!

Ζώδια Ιχθύες

Μπορεί να μην σας αρέσει το νέο πρόσωπο στη ζωή του φίλου σας, αλλά πραγματικά θα πρέπει να μην πείτε τίποτα. Εξάλλου, αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα, δεν θα σας άρεσε να σας κάνουν αρνητικά σχόλια. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο υποστηρικτικοί μπορείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments