Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Κυριακή (9/12/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Κυριακή (9/12/18)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Κυριακή (9/12/18).

Ζώδια Κριός

Λίγη χαλάρωση και αναζωογόνηση θα σας δώσουν επιπλέον αυτοπεποίθηση. Οπότε περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα μασάζ, στριμώξτε στο πρόγραμμά σας μια προπόνηση στο γυμναστήριο ή πηγαίνετε τα ρούχα σας στο καθαριστήριο.

Θα είστε έτοιμοι να βγείτε εκεί έξω και να γνωρίσετε καινούργια άτομα σε χρόνο ρεκόρ.

Ζώδια Ταύρος

Τα ρομαντικά δείπνα υπό το φως των κεριών είναι υπέροχα αλλά σήμερα θα έρθετε καλύτερα σε επαφή με άλλους ανθρώπους αν μοιραστείτε κάποιες εμπειρίες μαζί τους. Ξεχάστε τα πολυτελή εστιατόρια και πηγαίνετε με το ραντεβού σας για αναρρίχηση ή σε ένα μάθημα αυτοσχεδιασμού.

Ζώδια Δίδυμοι

Χαλαρώστε λίγο! Τα πρώτα στάδια μιας σχέσης είναι η καλύτερη περίοδος. Προς το παρόν απολαύστε τις μεγάλες συζητήσεις, τα χαμόγελα γεμάτα νόημα και τα χιλιάδες μηνύματα πριν αρχίσετε να βγαίνετε ραντεβού.

Ζώδια Καρκίνος

Ζητήστε τη βοήθεια κάποιου έξυπνου φίλου σας αν δεν έχετε ιδέα για το πώς μπορείτε να ανανεώσετε το διαδικτυακό σας προφίλ , να βάψετε τα μαλλιά σας ή να κάνετε μια συγκεκριμένη άσκηση. Αν δεν το κάνετε ίσως να μην καταφέρετε να πετύχετε όσα θα θέλατε στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Λέων

Προσέξτε τους ανθρώπους που δεν θέλουν το καλό σας! Αυτός ο καινούργιος σας φίλος σας δίνει μια καλή συμβουλή για να κερδίσετε αυτόν/αυτήν τον/την σέξι τύπο/κοπέλα ή απλά σας παρασύρει περιμένοντας να κάνει την κίνησή του/της;

Ζώδια Παρθένος

Μην βάζετε εσείς οι ίδιοι τρικλοποδιά στον εαυτό σας, θέτοντας μη ρεαλιστικούς στόχους. Αν ξεκινήσετε γνωρίζοντας κάποιον/α, τον/την ερωτευτείτε αμέσως και μετακομίσετε στο σπίτι του/της μέχρι το τέλος του μήνα, είναι βέβαιο ότι θα αποτύχετε! Μήπως να δοκιμάζατε απλά να μιλάτε σε ένα καινούργιο άτομο κάθε μέρα;

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο γενναιόδωροι. Ακούστε αυτόν τον φίλο σας που θέλει να σας μιλήσει για τον τελευταίο καβγά που είχε με τον/τη σύντροφό του ή δώστε άλλη μια ευκαιρία σε αυτόν τον βαρετό τύπο με τον οποίο δειπνήσατε χτες. Η δεκτικότητά σας θα αποδώσει τα μέγιστα.

Ζώδια Σκορπιός

Η προσωπική σας δύναμη αυξάνεται ολοένα και περισσότερο – οπότε μην κάνετε τίποτα που θα μπορούσε να την καταπνίξει! Το να συμφωνείτε με πράγματα που απλά δεν θεωρείτε σωστά μόνο και μόνο για να φανείτε καλοί δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι. Μιλήστε με ειλικρίνεια.

Ζώδια Τοξότης

Συχνά ο καλύτερος τρόπος για να ανταπεξέρθετε σε μια δύσκολη, μελαγχολική μέρα είναι απλά να την αφήσετε να περάσει. Αναβάλλετε ό,τι σχέδια έχετε για απόψε – χαλαρώστε στον καναπέ με μια καλή ταινία και μαμαδίστικο φαγητό. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα που είστε σε δυνατή και ενεργητική διάθεση προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να διατηρήσετε αυτή την αίσθηση. Σχεδιάστε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή αποφασίστε να υπερασπίζεστε πιο συχνά τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ενστερνιστείτε την προσωπική σας δύναμη και δείτε και ποιος/ποια άλλος/η θα το προσέξει!

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε την σκέψη σας μακριά από την ερωτική σας ζωή βοηθώντας κάποιον άλλον με τη δική του. Με το να μοιράζεστε τις σκέψεις σας με φίλους ή βοηθώντας κάποιον συνάδερφο να προετοιμαστεί για ένα σημαντικό ραντεβού, μπορεί να σας έρθει κάποια καινούργια ιδέα.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα μιλήστε για ό,τι σας απασχολεί! Αν δεν τρώτε κρέας, μην κατσουφιάσετε απλά όταν το ραντεβού σας σας προτείνει να πάτε σε μπριζολάδικο. Αν έχετε δει αυτή την ταινία, πείτε στους φίλους σας να συναντηθείτε κάπου μετά το σινεμά. Δεν είναι ώρα για υποχωρήσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments