Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (13/12/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (13/12/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για τη Πέμπτη (13/12/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (13/12/18).

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο Ολύμπιος ηγέτης βρίσκεται στο δικό του ζώδιο, τον Τοξότη. Αυτή η θέση του ευνοεί εξαιρετικά την οπτική σας και απολαμβάνετε να βλέπετε προς το μέλλον σας. Είστε δεκτικοί και αισιόδοξοι, μαθαίνετε πολλά και οπλίζεστε με κατανόηση!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα από τον Υδροχόο, στις τελευταίες μοίρες του. Η διάθεσή σας παραμένει θετική. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στους Ιχθύες, γι’ αυτό θα εστιάσετε στην προσφορά και την ίαση. Είναι η εποχή που ευνοεί την πνευματικότητα και την δοτικότητα!

Η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Ερμή από τον Τοξότη, που μπορεί να σας κάνει υπερβολικά συλλογιστικούς. Η αίσια σύμπραξη της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θα σας βοηθήσει να χειριστείτε να πιο βαθιά σας συναισθήματα. Η μέρα είναι ιδανική για να εκφράσετε ευγνωμοσύνη!

Σήμερα Πέμπτη θα έχετε μια ενδιαφέρουσα και παραγωγική μέρα, με μια σημαντική δυνατότητα να πραγματοποιηθούν τα σχέδια σας. Εξετάστε και ενεργήστε για καθήκοντα που πρέπει να εκπληρωθούν. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για την επίλυση των παρεξηγήσεων και των προβλημάτων μεταξύ των γυναικών.

Εάν έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση με έναν άνδρα, η πιθανότητα να απογοητευτείτε είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν με επιζήμιο τρόπο για εσάς. Στη δουλειά σας, να είστε προσεκτικοί με τους συναδέλφους, συνεργάτες ή πελάτες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε μια δουλειά ή μια δέσμευση με ένα οικονομικό έγγραφο ή άλλες οικονομικές υποθέσεις. Είναι πιθανό να ξοδέψετε χρήματα για φάρμακα ή για κάποιο είδος θεραπείας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στις οικονομικές σας υποθέσεις σήμερα, αφήστε την ολοκλήρωσή τους για την Παρασκευή.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (13/12/18)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσα και περίεργη επικοινωνία με τους φίλους σας από κοντά και μακριά. Η μέρα φέρνει φλερτ και ρομαντικές συναντήσεις. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για να δημιουργήσετε νέες φιλίες ή να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τις ήδη υπάρχουσες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα βιώσετε διάφορες ανησυχίες κυρίως με ανθρώπους έξω από το σπίτι σας. Ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε ή να παρακολουθήσετε ένα σημαντικό γεγονός που λαμβάνει χώρα κάπου αλλού. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει διάφορες αλλαγές στα σχέδιά σας.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (13/12/18)

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για να συναντήσετε φίλους και να αναπτύξετε νέες φιλικές σχέσεις. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σας ζωή. Σήμερα μπορεί να πάρετε νέα σχετικά με μια αποτυχία ή μια δραματική κατάσταση στη ζωή ενός ατόμου που πιστεύατε ότι ήταν επιτυχημένο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments