Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (13/12/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (13/12/18)
Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (13/12/18).

Ζώδια Κριός

Επιτέλους θα βγείτε αυτό το ραντεβού! Είναι απολύτως φυσιολογικό να είστε νευρικοί αλλά να θυμάστε ότι το πιθανότερο είναι ότι και εκείνοι αισθάνονται το ίδιο.

Προγραμματίστε το χρόνο σας έτσι ώστε να περάσετε χαλαρά το πρωινό σας, ούτως ώστε μέχρι το βράδυ να νιώθετε αυτοπεποίθηση. Μην ξεχάσετε να διασκεδάσετε!

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα κάντε ό,τι έχετε προγραμματίσει χαλαρά. Ακόμη και αν το πιο συναρπαστικό πράγμα που θα κάνετε σήμερα είναι να χαζεύετε κούπες στο διαδίκτυο δεν υπάρχει πρόβλημα. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στην καφετέρια της γειτονιάς σας, κοιτάζοντας καινούργια πρόσωπα. Μπορεί κάποιος/α να προσελκύσει τόσο το ενδιαφέρον σας ώστε να γίνετε θαμώνας!

Ζώδια Δίδυμοι Σήμερα αντιμετωπίζετε μια αναποδιά σε κάποια σχέση που θεωρούσατε τελειωμένη υπόθεση. Δώστε λίγο χρόνο. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όλα θα βγάζουν περισσότερο νόημα. Στο μεταξύ, κάνε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας για να μη σκέφτεστε όλο αυτό το μπέρδεμα.

Ζώδια Καρκίνος

Η ζωή σας είναι λίγο εκτός ισορροπίας σήμερα. Η πίεση της δουλειάς μπορεί να σας έχει καταβάλλει και μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να μαζέψετε τους φίλους σας και να συναντηθείτε κάπου ωραία. Αν περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους για τους οποίους ενδιαφέρεστε πραγματικά, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την ισορροπία σας.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (13/12/18)

Ζώδια Λέων

Κάποιος παλιός σας φίλος σας έχει δείξει μεγάλη καλοσύνη και τώρα έχετε τη δυνατότητα να τους ανταποδώσετε τη χάρη όταν έρχονται να σας συμβουλευτούν σήμερα. Ακούστε τους με την καρδιά σας και αφήστε τους να ολοκληρώσουν τη σκέψη τους – μετά μοιραστείτε μαζί τους τις δικές σας εμπειρίες. Θα σημαίνει πολλά για αυτούς.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για έρωτα. Κάντε μια έκπληξη σε κάποιον που σας αρέσει προσφέροντας τους ένα μικρό δείγμα της αγάπης σας – τα λουλούδια είναι πάντα μια καλή επιλογή. Μπορείτε βέβαια να γίνετε και πιο δημιουργικοί, όπως παράδειγμα αφήνοντάς τους μπροστά από την πόρτα τους μια συσκευασία τους αγαπημένου τους καφέ με ένα τρυφερό σημείωμα. Αυτό θα τους κάνει να σας σκέφτονται κάθε πρωί.

Ζώδια Ζυγός

Θέλετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο και όταν κάτι καινούργιο έρθει στο δρόμο σας και τα αλλάξει όλα, σας παίρνει κάποιο χρόνο για να προσαρμοστείτε. Σήμερα μπορεί να καταλάβετε ότι αν τους κάνετε λίγο χώρο, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Ζώδια Σκορπιός

Βλέπετε κάποιον/α κάθε πρωί στην αγαπημένη σας καφετέρια. Κοιτάζεστε, χαμογελάτε ντροπαλά ο ένας στον άλλον – και τίποτε άλλο. Σήμερα ήρθε η ώρα να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο και να ξεκινήσετε μια συζήτηση μαζί τους! Μπορείτε να το κάνετε. Εξάλλου έχετε ήδη έτοιμο ένα θέμα συζήτησης – ξέρετε πώς πίνουν τον καφέ τους!

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε λίγο στριμωγμένοι οικονομικά σήμερα, αλλά μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας εμποδίσει να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Δείτε αν διοργανώνεται κάτι σε μια τοπική γκαλερί τέχνης. Είναι δωρεάν και μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α μοιράζεστε τα ίδια καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα – και όχι μόνο.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (13/12/18)

Ζώδια Αιγόκερως

Αν κάποιος/α θέλει σήμερα να βγει ραντεβού μαζί σας καλά θα κάνει να έχει φάει ένα γερό πρωινό – θα χρειαστεί όλη του/της την ενέργεια για να ανταποκριθεί. Εσείς μπορείτε να εκτονώσετε λίγη από την ενέργεια σας σε μια πίστα χορού. Μπορείτε να χορεύετε μέχρι την άλλη μέρα το πρωί!

Ζώδια Υδροχόος

Απαιτείται μεγάλη πειθαρχία για να μπορείτε να κάνετε πάντα το σωστό – και σήμερα έχετε αρκετή. Δοκιμάστε να χαλαρώσετε λίγο και να αφήσετε να βγει προς τα έξω η πιο έξαλλη πλευρά του χαρακτήρα σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι θέλετε να τη διατηρήσετε, οπότε προετοιμαστείτε για αλλαγές!

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα μη ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια από φίλους σας σε ανώτερες θέσεις, ιδιαίτερα αν μπορούν να σας βοηθήσουν στην αναζήτηση του έρωτα. Αν ξέρετε κάποιον που μπορεί να σας γνωρίσει σε κάποιον φίλο του, αποδεχτείτε την προσφορά του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments