Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (13/12/18)

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (13/12/18)
Ζώδια προβλέψεις: Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

Ζώδια προβλέψειςΕπανασυνδέσεις σχέσεων (13/12/18). Κριός: Η αυτοπεποίθηση που έχετε σαν ζώδια είναι μεγάλη και μάλλον δεν θα πρέπει, να ακούτε και σας πληγώνουν σχόλια από διάφορους τρίτους. Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός. Ταύρος: Ακούστε όλα αυτά που έχουν γίνει, από την μεριά του συντρόφου σας, και σίγουρα και εσείς μην κάνετε κάτι που πιθανόν, να χαλάσει τις ισορροπίες. Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς.

Δίδυμοι: Τα όνειρα σας, όπως είναι …θα έρθουν να πραγματοποιηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα και σίγουρα αυτό θα περιλαμβάνει, χρήμα και μια νέα αγάπη.Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός. Καρκίνος: Η οπτική γωνία, που έχετε εσείς και αυτά που σκέφτεται το ταίρι σας, για την σχέση σας, μάλλον δεν ταυτίζονται. Ίσως και να πρέπει να αναθεωρήσετε κάτι. Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς.

Λέων: Πολλές οι καλές και οι ευτυχείς εκπλήξεις, που σας κυκλώνουν αυτό το διάστημα, και μάλλον θα σας βάλουν και πάλι σε ρυθμούς έρωτα! Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος. Παρθένος: Με τον ασταμάτητο Κυβερνήτη σας, να αλλάζει από τις 13/12 εσείς θα έχετε μια ευκολία στο να βρείτε διεξόδους, σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός.

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (13/12/18)

Ζυγός: Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας, για να δώσετε απαντήσεις σε άτομα που ακόμη δεν σας έχουν αποδείξει κάτι από τα λεγόμενα τους αισθήματα. Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς. Σκορπιός: Δεν έχετε εσείς χρόνο για να χάνετε με άτομα που ακόμη δεν τα ξέρετε, και απλά ζητούν να σας φέρουν πιο κοντά στην καθημερινότητα τους! Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Τοξότης: Κάποιες φορές περνάει από το μυαλό σας, να κάνετε μια νέα επικοινωνιακή κίνηση για να ψάξετε τον πρώην σας, αλλά δεν μπορείτε όμως να ξεχάσετε τις τελευταίες άσχημες στιγμές. Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων. Αιγόκερως: Δεν μπορείτε να κατανοήσετε, τις περίεργες συμπεριφορές του ανθρώπου σας, που μια είναι τόσο κοντά σας και μια χάνετε τελείως. Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς.

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (13/12/18)

Υδροχόος: Προστατέψτε τον εαυτό σας, από τα λάθος άτομα και τις συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν στον δικό σας χαρακτήρα. Σίγουρα έχετε πολλά άλλα πιο ενδιαφέροντα να κάνετε. Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης. Ιχθείς: Μην συνδέετε το παρόν με το παρελθόν σας, και σίγουρα μην συγκρίνετε τα άτομα μεταξύ τους! Ουδείς καλύτερος ή χειρότερος, απλά διαφορετικός. Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments