Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι αλχημείες του Μαρτίνς έχουν αποτέλεσμα

Ολυμπιακός: Οι αλχημείες του Μαρτίνς έχουν αποτέλεσμα
Ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγες μέρες έχει έξι γκολ με έξι διαφορετικούς σκόρερ, στα ματς με Μίλαν και Λαμία.

Ο Ολυμπιακός μετά τον θρίαμβο επί της Μίλαν ξεπέρασε και το εμπόδιο της Λαμίας και μάλιστα με πάρα πολύ απλό τρόπο που έδειχνε ταυτόχρονα τόσο εύκολος.

Ο Μαρτίνς ουσιαστικά, κλήθηκε να παρουσιάσει μαι ενδεκάδα χωρίς “φτερά” αν αναλογιστεί κανείς ότι έμειναν υποχρεωτικά εκτός πλάνου οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος και Ναουέλ όπως και ο τιμωρημένος Ποντένσε.

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε μια ιδιαίτερη τετράδα με τους Φορτούνη, Νάτχο, Φετφατζίδη και Γκερέρο να αλλάζουν συνεχώς θέσεις, κάνοντας έτσι δύσκολη την ζωή των αμυντικών του Μάκη Χάβου.

Ο Φορτούνης ξεκίνησε από σέντερ φορ με τον Γκερέρο αριστερά και τον Νάτχο στον άξονα, όμως στη φάση του πρώτου γκολ βρέθηκε ο Νάτχο αριστερά, ο αρχηγός των ερυθρολεύκων στη μέση και ο Ισπανός σε θέση μέσα δεξιά, όπου και παρέλαβε την μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.

Και στο 2-0 με το οποίο επί της ουσίας «έσβησε» το ματς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Φετφατζίδης επιχείρησε το σουτ που νίκησε τον τερματοφύλακα της Λαμίας από αριστερά.

Έτσι, γίνεται φανερό μια ομάδα με κίνηση είναι αδύνατο να χάσει τέτοια ματς όπως το χθεσινό του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία, καθώς η αμυνόμενη ομάδα δεν μπορεί να προσαρμόσει  τα μαρκαρίσματά της.

Έξι γκολ σε δύο διαδοχικά ματς πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι από Πέμπτη σε Κυριακή και το ένα από αυτά ήταν απέναντι στην Μίλαν. Με έξι διαφορετικούς σκόρερ. Την εστία του Ρέινα παραβίασαν οι Σισέ, Γκιγιέρμε (ή Ζαπάτα) και Φορτούνης και αυτή του Σαράνοφ οι Γκερέρο, Φετφατζίδης, Ελαμπντελαουί.

Για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις αρκεί να δουλεύει σωστά ο προπονητής σου. Και ο Μαρτίνς δείχνει ότι το κάνει. Το μόνο που μένει είναι να δούμε ακόμη περισσότερους παίκτες να μπαίνουν στο ματς, όπως ο Μάνος και ο Βρουσάι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments