Πολιτική

ΣΚΑΙ: Ποτάμι, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ για την τρομοκρατική επίθεση

ΣΚΑΙ: Ποτάμι, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ για την τρομοκρατική επίθεση
Ανακοινώσεις πολιτικών κομμάτων για την επίθεση στον ΣΚΑΙ.

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Από την έκρηξη, που σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκε μέχρι και τη Νέα Σμύρνη, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές (έσπασαν αρκετά τζάμια του κτιρίου) χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Ποτάμι, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ εξέδωσαν ανακοινώσεις για το περιστατικό. Αναλυτικά:

Ποτάμι: Η βομβιστική επίθεση εναντίον ΜΜΕ, είναι επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας

«Η βομβιστική επίθεση εναντίον Μέσων Ενημέρωσης είναι επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας. Είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών δυνάμεων να καταδικάσουν την επίθεση, επισημαίνοντας ότι η τρομοκρατία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, για την τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του ΣΚΑΪ.

Το Ποτάμι εκφράζει συμπαράσταση στους εργαζόμενος και τη διοίκηση του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής και σημειώνει: «Οι αρχές πρέπει να ανακαλύψουν τους ενόχους και όλοι πρέπει να απομονώσουμε τις ακραίες φωνές και να ενισχύσουμε το κλίμα διαλόγου αποφεύγοντας την ακραία πόλωση και τη στοχοποίηση ανθρώπων και Μέσων».

Κίνημα Αλλαγής: Η Δημοκρατία και η Ενημέρωση δεν τρομοκρατούνται

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση κατά του ΣΚΑΙ. Η Δημοκρατία και η Ενημέρωση δεν τρομοκρατούνται. Η κυβέρνηση οφείλει να βρει τους δράστες και να τους στείλει στη Δικαιοσύνη. Οι εργαζόμενοι όρθιοι θα συνεχίσουν τον αγώνα της ενημέρωσης. Είμαστε στο πλευρό τους» δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης, γραμματέας του Τομέα Επικοινωνία

Το ΚΚΕ για την έκρηξη βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ του Κινήματος Αλλαγής για την τρομοκρατική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ.

«Οι ενέργειες αυτές είναι απόλυτα καταδικαστέες. Λειτουργούν, εκτός των άλλων, ως άλλοθι για την ένταση της καταστολής και βοηθούν αντικειμενικά εκείνους, που θέλουν να επιβληθεί κλίμα φόβου και σιγή νεκροταφείου στον λαό» τονίζεται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ για την έκρηξη βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments