Αθλητισμός

Πρίγιοβιτς: Όταν ο Ίβιτς έκανε ένα ανεκτίμητο δώρο στον ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: Όταν ο Ίβιτς έκανε ένα ανεκτίμητο δώρο στον ΠΑΟΚ
Ο Πρίγιοβιτς έχει εξελιχθεί σε απόλυτο πρωταγωνιστή του ΠΑΟΚ.

Από τη στιγμή που ήρθε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ ο Δικέφαλος έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ελλάδας, ενώ για πολλούς είναι η καλύτερη ομάδα στην Super League τα τελευταία δύο χρόνια.

Ποιος όμως κρύβεται πίσω από αυτό το ουσιαστικά “τεράστιο” δώρο για τον Δικέφαλο του Βορρά; Αυτός δεν είναι άλλος από τον  Βλάνταν Ίβιτς.

Πριν δύο χρόνια όταν ο ΠΑΟΚ αναζητούσε επιθετικό καθώς ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν μπορούσε να ακολουθήσει τους ρυθμούς που η ομάδα είχε θέσει.

Έτσι, ο  τότε φορ της Λέγκια Βαρσοβίας ήταν ο εκλεκτός του Ιβιτς.

Όπως γράφει το Sportime, o Σέρβος τεχνικός μάλιστα κατάφερε ύστερα από αρκετές συσκέψεις να πείσει την οικογένεια Σαββίδη πως άξιζε να δώσει αρκετά χρήματα στην Πολωνική ομάδα για αποκτήσει τον Πρίγιοβιτς.

Ο Σαββίδης ήθελε να φέρει έναν φορ που θα έκανε τη διαφορά και στο τραπέζι είχαν πέσει πολλά ονόματα και κάποια από αυτά αρκετά μεγάλα. Ένας από αυτούς που ήταν ψηλά στη λίστα τον Δεκέμβριο του 2017 ήταν ο Λούκας Μπάριος που είχε καταλήξει απο την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Κίνα και αναζητούσε την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ο Ίβιτς όμως έπεισε πρώτα τον Λούμπος Μίχελ και μετά οι δυο τους, τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, πως ο άνθρωπος που θα δώσει τη λύση στην επίθεση του ΠΑΟΚ είναι ο «Ιμπραίμοβιτς της Σερβίας», όπως χαρακτηριστικά είχε αναφερθεί σε κάποια απο τις συσκέψεις. Μία απο τις τελευταίες συναντήσεις ήταν μεγάλης διάρκειας και ο Ίβιτς ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια γιατί θεωρούσε πως ήταν ο κατάλληλος παίκτης για αυτό που ζητούσε και που έλειπε απο την ομάδα του.

Τελικά οι «ασπρόμαυροι» δαπάνησαν δύο εκατομμύρια ευρώ για έναν φορ που απο την πρώτη στιγμή που ήρθε μέχρι και τώρα δύο χρόνια μετά σκοράρει ακατάπαυστα σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο MME τον Μπάριος να παίζει πλέον στην Χιλή και την Κόλο Κόλο.

Στο μεταξύ πως ο Ίβιτς έφερε τον Πρίγιοβιτς στην Τούμπα το επιβεβαίωσε χθες και ο Γιώργος Σαββίδης με απάντηση του σε φίλαθλο του ΠΑΟΚ στο instagram χθες το βράδυ.

«Ηταν μια δύσκολη στιγμή για μένα η αποχώρηση του Ίβιτς. Επέμεινε στην απόκτησή μου, αν και πριν δεν είχαμε ποτέ συναντηθεί. Όταν έφυγε, μου έδωσε το χέρι και μου είπε ότι εκπλήρωσα απολύτως την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα», είχε πει ο «κίλερ» του ΠΑΟΚ λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση του Ίβιτς απο την τεχνική ηγεσία των Κυπελλούχων Ελλάδας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments